søndag, 06 desember 2020 10:03

Hovland i seierskampen i Mexico etter storspill

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Viktor Hovland storspiller i Mexico og er med i seierskampen i ukas PGA-turnering. Viktor Hovland storspiller i Mexico og er med i seierskampen i ukas PGA-turnering. Foto: Eric Christian Smith, AP / NTB

Viktor Hovland storspiller i PGA-turneringen i Mexico og er etter lørdagens 63-runde på tredjeplass to slag bak lederen. Søndag spiller han om seieren.

Etter en god åpningsrunde på 67 slag falt Hovland noen hakk med en 69-runde fredag. Lørdag innledet han dagen med bogey, men det ble også dagens eneste. Siden kom birdiene tett, og etter avsluttet runde var han åtte slag under par for dagen.

Totalt er han 14 slag under par. Han er to slag bak argentinske Emiliano Grillo og ett bak amerikanske Tom Hoge. De brukte henholdsvis 68 og 65 slag lørdag.

Hovland fikk sin første birdie på 2. hull. Deretter ble det tre på rad på 5., 6. og 7. hull, og en ny birdie på 9. hull sørget for at han var fire slag under par halvveis.

På siste halvdel av runden ble det ny birdie på 13. hull før han igjen greide tre strake på 15., 16. og 17. hull. Da han gikk av banen var han alene på 2.-plass, ett slag bak Grillo, men argentineren vant nok et slag på de siste hullene han spilte, og Hoge klatret forbi Hovland.

Bare en spiller hadde en bedre runde enn Hovland lørdag. Det var amerikanske Justin Thomas, som med en 62-runde klatret 28 plasser til delt 5.-plass. Adam Long og Maverick McNealy tok seg i likhet med nordmannen rundt banen på 63 slag.

Kristoffer Ventura greide ikke cuten halvveis i farens hjemland. Han var tre slag fra å få spille videre.

NTB

Andre saker å lese

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

Kriminalomsorgen har besluttet at den korrupsjonsdømte ekspolitimannen Eirik Jensen (66) må tilbake i fengsel. Jensens advokat mener det vil være direkte skadelig.

Les mer i RingeriksAvisa

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

En ny undersøkelse viser at 70 prosent av befolkningen er for å innføre en 15-årsgrense for sosiale medier.

Les mer i RingeriksAvisa

FredagsQuiz

24-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Problemer hos Telia er nå fikset

23-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere Telia-kunder mistet ved 21-tiden torsdag kveld internett. Nettselskapet opplyser at de jobber med feilsøking.

Les mer i RingeriksAvisa