tirsdag, 13 oktober 2020 12:36

Ådne med krim nr 2

Skrevet av
Forfatter Ådne Frestad i Søndre Park i Hønefoss, hvor en del av bokas handling forgår. Forfatter Ådne Frestad i Søndre Park i Hønefoss, hvor en del av bokas handling forgår. Foto: Frank Tverran

Ådne Frestad er for lengst ferdig med sin andre kriminalroman, Muldvarpen. Boka var ferdig trykket allerede i mars, men koronaen satte en skikkelig brems på lanseringen. Men nå er den klar!

Torsdag 15/10 kl 1800 blir det lansering i Veien kulturminnepark og torsdag 22/10 kl 18.00 på Hallingby.

- Hva handler denne boka om?

omslag muldvarp- Muldvarpen handler om narkotika og mafia, men med vekt på hvordan narkotika transporteres rundt i Europa før den havner på steder som f.eks. Søndre Park i Hønefoss. Forøvrig har boka mange spennende hendelser som biljakt i Ådalen, helikopterjakt i Oslofjorden og overfall i Amsterdam.

- Så det er ikke en roman fra Hønefoss?

- Mesteparten av handlingen foregår i Hønefoss, men også på Hallingby siden hovedpersonen bor der. Men for å få med et større bilde på hvordan narkotika transporteres rund omkring, tar jeg leserne med til steder som Skottland, Nederland og Spania, avslutter Frestad.

Så da er det bare å møte på boklansering. Av smittevernhensyn blir alle registrert med telefon ved ankomst. Forhåndspåmelding er ikke nødvendig. Det blir anledning til å kjøpe signerte bøker, men også et gratislotteri.