lørdag, 10 oktober 2015 21:03

Panthers med seier uten å overbevise

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Linus Rolinder åpner ballet Linus Rolinder åpner ballet Foto: Frank Tverran

Seieren over Furuset (5-3) i Schjongshallen lørdag, satt langt inne. Det virket som om Ringerike Panthers slet mot oslolaget som ligger i bunnen av tabellen.

Det var faktisk uavgjort helt til det gjensto 9 minutter av matchen.

Det hele begynte bra da Panthers kunne gå til første pausen med 2-0 i ledelse. 1-0 kom etter drøye 5 minutter ved Linus Rolinder. Assist var ved Melin og Jordhøy. Like før den første perioden var slutt satte Patrik Thoreson perioderesultatet til 2-0 mens Furuset var i undertall.

I andre periode reduserte først Furuset til  2-1 ved Thorstensen, men bare minuttet etter la Panthers på til 3-1. Denne gangen var det Thomas Jordhøy assistert av Markus Albert som scoret for Panthers. Men Furuset greide nok en gang å redusere og etter midtperiodens slutt sto det 3-2.

Tre og et halvt minutt inn i tredje periode utligner Furuset til 3-3. Hjemmepublikummet liker dette særdeles dårlig og stemningen på tribunene blir mer og mer laber etter hvert som tiden går uten at Panthers greier å reise kjerringa.

Men så endelig - midt i siste periode - greier Patrik Thoreson å få Panthers opp i ny ledelse. Gleden var stor og Patrik tok en egen krigsdans på isen for å feire begivenheten.

Patrik Thoreson med isdans
Foto: Frank Tverran

Ett og et halvt minutt før slutt tok Furuset den tradisjonelle taper-timeouten og da de i sluttsekundene valgte å ta ut keeper, snapper Patrik Thoresen pucken og setter den i det åpne Furuset-målet.

Etter denne matchen er Patrik Thoreson helt på topp som målscorer i 1. divisjon. Han deler plassen med to tønsbergspillere. Patrik ble kåret til dagens Panther-spiller.

Vi synes allikevel ikke at Ringerike Panthers fikk festet grepet skikkelig på denne matchen. Det er fortsatt noe som mangler og det er altfor lite uttelinger i forhold til antall skudd mot mål. Så langt har Panthers skutt flest skudd på mål av alle de 10 lagene som er med i serien.

Sluttresultat: 5-3 (2-0, 1-2, 2-1)

537 tilskuere så kampen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent