lørdag, 03 oktober 2015 18:32

Panthers vant spennende match i Oslo

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Etter den siste kampen, hvor Panthers tapte i spilleforlengelsen mot Kråkene, hadde uvissheten om hvor laget sto, kommet snikende. Det var derfor stor spenning  før bortekampen hos Hasle/Løren.

Panthers var mye frampå i første periode og hadde mange skudd mot mål. Etter ca 7 minutter soret Valen assistert av Engblom. Pent spill preget første periode - Panthers slapp unna med bare en 2-minutter og det var Dalen med en slashing.
Første periode endte 0-1.

I andre periode ble det mer fart. Først utlignet Hasle til 1-1 og like etter sørget Sørvik for at Hasle gikk opp i ledelse med 2-1.
Ringerike tok timeout og like etter sørget Westman for utligning til 2-2. Assist var ved Albert og Dalen. Bare 40 sekunder senere tok Melin et raid på egen hånd og sørget for at Panthers kom i ledelsen. 2-3.

Onsdag slo Hasle/Løren Grüner 3-2, så de har en viss form inne.

Tredje periode skulle bli avgjørende. Tempoet opp og Hasle/Løren helt klart sultne på å vinne på hjemmebane. Midtveis i perioden hardner spillet til og Panthers får to 2-minutter, først en ved Dalen og deretter en med Westman. På den siste må også en Hasle/Løren-spiller i boksen, så det blir 4 mot 4. Da greide Granli hos Hasle/løren å utligne til 3-3. En Hasle-utvisning like etter gjorde at Panthers fikk blod på tann, men det førte ikke til noe. Men så er Fosse som igjen sørger for at Panthers leder. 3-4. Assist var ved Rolinder og Westman.

Men så går det galt for Panthers. Thoresen får 2 minutter for tripping og Engblom 20 minutter lagstraff for usportslig oppførsel. De "står han av" som de sier nordpå og Hasle/Løren tar  den obligatoriske timeouten ett minutt før slutt.

Hasle/Løren tar ut keeper, men da scorer Melin for åpent bur. Assist på den siste var Thoreson.

Sluttresultat: Hasle/Løren - Panthers: 3-5

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Fram og tilbake er like langt: Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 flyttes ti…

06-10-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Fram og tilbake er like langt: Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 flyttes tilbake til Bane NOR og Nye Veier

– Vi står i en situasjon med stramme økonomiske rammer. Samtidig ser vi at fordelene ved å bygge jernbane og vei som et fellesprosjekt er lavere enn antatt og vi...

Les mer i RingeriksAvisa

Bergwitz-Larsen med humankonsum

06-10-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Bikset Bergwitz-Larsen er daglig leder og styreleder i det nyetablerte Byarctic AS. Med i styret er Carl Erik Bergwitz-Larsen. Kapitalen er kr 30.000. Formålet med selskapet er oppgitt til: Produksjon, videreforedling...

Les mer i RingeriksAvisa

Garntangen AS ikke på skinner?

06-10-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå skulle alt være greit og innsatsen på topp på Garntangen, men foretaket har ikke revisor og har nå fått fire uker til å skaffe en. I motsatt fall vil...

Les mer i RingeriksAvisa

Signalfeil på Gardermobanen

05-10-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En signalfeil på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo S fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil...

Les mer i RingeriksAvisa