lørdag, 03 oktober 2015 18:32

Panthers vant spennende match i Oslo

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Etter den siste kampen, hvor Panthers tapte i spilleforlengelsen mot Kråkene, hadde uvissheten om hvor laget sto, kommet snikende. Det var derfor stor spenning  før bortekampen hos Hasle/Løren.

Panthers var mye frampå i første periode og hadde mange skudd mot mål. Etter ca 7 minutter soret Valen assistert av Engblom. Pent spill preget første periode - Panthers slapp unna med bare en 2-minutter og det var Dalen med en slashing.
Første periode endte 0-1.

I andre periode ble det mer fart. Først utlignet Hasle til 1-1 og like etter sørget Sørvik for at Hasle gikk opp i ledelse med 2-1.
Ringerike tok timeout og like etter sørget Westman for utligning til 2-2. Assist var ved Albert og Dalen. Bare 40 sekunder senere tok Melin et raid på egen hånd og sørget for at Panthers kom i ledelsen. 2-3.

Onsdag slo Hasle/Løren Grüner 3-2, så de har en viss form inne.

Tredje periode skulle bli avgjørende. Tempoet opp og Hasle/Løren helt klart sultne på å vinne på hjemmebane. Midtveis i perioden hardner spillet til og Panthers får to 2-minutter, først en ved Dalen og deretter en med Westman. På den siste må også en Hasle/Løren-spiller i boksen, så det blir 4 mot 4. Da greide Granli hos Hasle/løren å utligne til 3-3. En Hasle-utvisning like etter gjorde at Panthers fikk blod på tann, men det førte ikke til noe. Men så er Fosse som igjen sørger for at Panthers leder. 3-4. Assist var ved Rolinder og Westman.

Men så går det galt for Panthers. Thoresen får 2 minutter for tripping og Engblom 20 minutter lagstraff for usportslig oppførsel. De "står han av" som de sier nordpå og Hasle/Løren tar  den obligatoriske timeouten ett minutt før slutt.

Hasle/Løren tar ut keeper, men da scorer Melin for åpent bur. Assist på den siste var Thoreson.

Sluttresultat: Hasle/Løren - Panthers: 3-5

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Problemer med kortbetaling i Hønefoss 16.mai

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kortterminaler over hele landet er nede mandag ettermiddag. Nets bekrefter at de har driftsproblemer. Rundt 130.000 terminaler kan være berørt av feilen.

Les mer i RingeriksAvisa

Viktig redusering av Brett Perlini

16-05-2022 Sport NTB - avatar NTB

Viktig redusering av Brett Perlini

Ringerike-spilleren Brett Perlini sørget for en viktig redusering mot slutten av kampen mot Storbritannia i ishockey-VM.

Les mer i RingeriksAvisa

Borteseier for Hønefoss over Medkila

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Hønefoss seiret 2-1 over Medkila på bortebane i 1. divisjon søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Lian og Ruden med rørleggerfirma

15-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Buskerud bad & rørservice AS er navnet på et nytt selskap med 30.000 i aksjekapital.

Les mer i RingeriksAvisa