søndag, 03 november 2019 17:43

Ingvill med hattrick i sølvkampen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ingvill Hågensen Ingvill Hågensen Foto: Frank Tverran

Hønefoss BK tok sin sjette seier på rad med 5-1 over Grei på AKA søndag. Ingvill Hågensen scoret tre ganger. Dermed ble det andreplass og sølv i serien.

hbk2 berge
Her gis det ikke ved dørene (Foto: Frank Tverran)

Begge lag gikk målløse av banen etter en lite underholdene første omgang. Mange feilpasninger og halvhjertede framspill preget hjemmelagets innsats. Det mest dramatiske skjedde etter 28 minutter da Madelen Larød fikk en smell og ble liggende hylende på banen. Ingen Røde Kors på disse kampene, det tok tid før det kom en båre og så måtte hun ligge og vente på ambulansen. Burde beredskapen vært noe bedre?

Amanda Astrid Johanna Jolin ga Grei ledelsen noen minutter ut i andreomgangen. 25-åringen har scoret fem mål denne sesongen. Det så ut som om det var dette som måtte til for å vekke hjemmelaget, for nå begynte det å skje saker på banen. Ti minutter ut i andre omgang scoret Hågensen for Hønefoss BK, og Hønefoss BK tok ledelsen da Synne Kristine Hamborg scoret sju minutter senere. Hågensen scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 3-1 etter 65 minutters spill, og Silje Bekkåsen Nyhagen la på til 4-1 sju minutter senere. Etter 79 minutter fullførte Hågensen sitt hattrick. Dermed ble sluttresultatet 5-1.

Greis Thea Dahlum Nilsen fikk se det gule kortet.

347 tilskuere var til stede på kampen

hbk3 nitter
Iselin Nitter tar ballen fra en Grei-spiller (Foto: Frank Tverran)

Fantasisk sesong
Som nykommer i 1.divisjon denne sesongen, har HBK gjort det helt fantastisk. De endte til slutt på en andreplass i serien, bare 2 poeng bak vinner Fløya. Vi gratulerer og har allerede begynt å glede oss til neste sesong.

hbk teamet
A winning team (Foto: Frank Tverran)

 

Slik endte tabellen:

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent