fredag, 09 august 2019 07:45

Rekordbesøk på Hadeland Glassverk i juli

Skrevet av
Rekordbesøk på Hadeland Glassverk i juli Foto: Hadeland Glassverk

Juli har vært den beste juli gjennom tidene med en økning av besøket på over 40 % sammenlignet med 2018. Langt over 100.000 har besøkt Hadeland Glassverk i juli måned.

 

Den mye omtalte Van Gogh-utstillingen er sett av over 30.000 besøkende. Utstillingen er den første av sitt slag i Norge.
Aldri har Hadeland Glassverk hatt en utstilling som har blitt sett av så mange besøkende
- Både antall besøkende til utsalgsstedene, spisestedene og til Van Gogh-utstillingen er langt over våre forventinger, sier Stine Gjørtz, som er adm. dir. for Hadeland Glassverk.

Utstillingen vil være åpen frem til 18. august.

Det er de siste 3 årene blitt gjort investeringer på ca. 40 millioner i opplevelsessenteret på Hadeland Glassverk. Markedsundersøkelser blant besøkende på glassverket har gitt Hadeland Glassverk konkrete tilbakemeldinger på hvor det burde investeres og Hadeland Glassverk har svart på gjestenes tilbakemeldinger ved å blant annet bygge ut flere parkeringsplasser, bygget nytt galleri, utvide antall sitteplasser til eksisterende spisesteder og åpne flere spisesteder i anlegget. Nå også egen Italiensk Pizzeria. Selve glasshytta har også fått en oppgradering og besøkende kan både blåse sine egne glass og oppleve norsk glasskunst på en helt unik måte.

Programmet for høsten er fullspekket med nye utstillinger, konserter og aktiviteter.