Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Amazon Grimstad ble for sterke Foto: Frank Tverran

Hønefoss BK ga fra seg poeng for første gang siden 18. mai da Amazon Grimstad vant 3-1 i 1. divisjon kvinner søndag. Isabella Hayes scoret to ganger.

Hønefoss BK tok ledelsen ved Tanja Løfshus etter kun sju minutters spill. Det var Hønefoss BK-spillerens fjerde mål for sesongen. Hayes utlignet for Amazon Grimstad to minutter senere.

Amazon Grimstad-spissen scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 2-1 fem minutter etter hvilen, og innbytter Kathrine Killingland scoret 3-1-målet i siste minutt. Hun hadde nylig blitt byttet inn.

Før kampen mot Amazon Grimstad hadde Hønefoss BK vunnet tre kamper på rad.

Hønefoss BKs Stina Næss Berge pådro seg gult kort. For Amazon Grimstad fikk Ingrid Bergland og Cathrine Dyngvold gult kort.

På ti kamper har Hønefoss BK 18 poeng, mens Amazon Grimstad har tatt 21 poeng.