RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 20.09.2019
A+ A A-

Stilling ledig

:

Nådde lengre enn noen annen

Startelleveren til HBK Foto: Frank Tverran Startelleveren til HBK

Selv om HBK røyk ut av cupen på onsdag, har de kommet lengre enn noe annet kvinnelag tidligere.

silje
Silje Bekkåsen Nyhagen utfordret Kolbotn-keeper Hildegunn Sævik flere ganger (Foto: Frank Tverran)

At Kolbotn, som er en divisjon over HBK vant, kom ikke som et sjokk på noen. Resultatet ble 2-7, et resultat mange av oss betraktet som "innafor".

Lagkaptein Silje Bekkåsen Nyhagen sto for begge scoringene.

Sisteskansen Karolina Dabrowska Westbyn fikk kjørt seg i denne kampen. Hun hadde svært mange bra redninger. Av og til kom Kolbotn-spillerne litt for lett til bak forsvaret vårt som var litt høyt oppe på banen, men dette fikk de justert i løpet av første omgang.

Som HBK-patriot er det aldri snakk om å stå med kameraet andre steder enn ved bortemålet. Det er her vi skal ha toppbildene. I dag hadde vi dessverre bare anledning til å være på AKA den første omgangen. Det at vi alltid velger bortemålet, gjør at vi ikke får nok inntrykk av forsvarsspillerne. Men i dag kan vi bare konstatere at de er dyktige og at de ryddet opp i ganske mange farlige situasjoner.

Det er litt flaut at det ikke er flere enn 211 tilskuere på denne kampen. På lørdag er neste seriekamp og da må det komme mange flere!

nestenscoring
Silje var svært nær en scoring i første omgang, men Kolbotn-spiller Sigrid Heien Hansen nådde akkurat tidsnok inn til å hjelpe en fullstendig utmanøvrert keeper Hildegunn Sævik.

Sist redigerttorsdag, 16 mai 2019 00:13
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent