RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 20.09.2019
A+ A A-

Stilling ledig

:

Stoppet i Stavanger sentrum - vil til Hønefoss

Demonstranter fra Blitz og SOS Rasisme holder motdemonstrasjon når organisasjonen "Stopp islamiseringen av Norge" (SIAN) demonstrerer på Eidsvolds plass foran Stortinget i Oslo i 2013. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Demonstranter fra Blitz og SOS Rasisme holder motdemonstrasjon når organisasjonen "Stopp islamiseringen av Norge" (SIAN) demonstrerer på Eidsvolds plass foran Stortinget i Oslo i 2013.

SIAN - Stopp Islamiseringen av Norge - ønsker å holde en markering i Hønefoss lørdag 21. september 2019.

- SIAN er ikke lenger i sentrum av Stavanger lørdag 4. mai. Antirasistisk Front har klart å drive SIAN ut av sentrum, de gir opp å holde hat-eventen sin i Byparken på grunn av organisasjonen, sier Antirasistisk Front i en pressemelding.

De skal nå holde eventet sitt i utkanten av Stavanger sentrum, i Bjergstedparken. Men der vil de også bli møtt av Antirasistisk Front.

- SIAN er en rasistisk og muslimfiendtlig organisasjon. Organisasjonen er allerede dømt i Tingretten i Kristiansand for å være en rasistisk organisasjon, heter det i pressemeldingen.

Nå vil de til Hønefoss.

Etter at vi publiserte denne artikkelen, har vi fått følgende kommentar fra Lars Thorsen på Jevnaker:

"Det er feil å si at SIAN "gir opp" eller "er stoppet" i Stavanger.

Realiteten er at vi ønsker å ta hensyn til to økter med konfirmanter som ellers ville fått dagens sin ødelagt av primathyl og utagerende / voldelig adferd fra venstreblivne elementer.  
Kommunen synkroniserte nemlig ikke med Kirken da de ga opprinnelig tillatelse til at vi kunne stå 50 meter fra kjerketrappa.

Vi kommer til å få ut budskapet vårt helt greit på plassen vi nå er tildelt i Stavanger.
Det er beklagelig at radden i økende grad benytter verbalvold og fysisk vold, i mangel av saklige argumenter.
Den gang jeg var ung, innebar som regel fravær av faktabaserte argumenter en stille erkjennelse av at man tok feil. Ikke så i Det Nye Norge.

...og så håper vi at de venstreradikale samfunnsfiendene som huserte i Hønefosstraktene på 90-tallet nå har blitt for gamle for å ødelegge informasjonsformidlingen vår til høsten."

Sist redigertfredag, 26 april 2019 07:36
  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.