tirsdag, 26 mars 2019 11:01

Daily Mail: – Solskjær kan få jobben denne uken

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ole Gunnar Solskjær venter spent på om han får lov til å bli manager i Manchester United på permanent basis. Ole Gunnar Solskjær venter spent på om han får lov til å bli manager i Manchester United på permanent basis. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix.

Ifølge avisen Daily Mail kan Ole Gunnar Solskjær bli utnevnt til permanent manager i Manchester United denne uken.

Det er ingen åpne kilder i saken, men avisen mener at klubben har bestemt seg. Manchester United har vunnet 14 av 19 kamper med Solskjær som midlertidig ansatt manager etter at José Mourinho ble sparket i desember.

Manchester United har gjentatte ganger sagt at en endelig beslutning ikke vil komme før etter at sesongen er over, men annonseringen kan komme tidligere for å unngå mer spekulasjoner.

I den siste tiden er det ikke dukket opp nye aktuelle kandidater som det er skrevet mye om, og det kan tolkes som et tegn på at Solskjær blir klubbens nye sjef.

Midtbanespilleren Nemanja Matic er den foreløpige siste spilleren i rekken til å uttrykke støtte til Solskjær og hans medhjelpere Mike Phelan, Michael Carrick og Kieran McKenna.

– Jeg mener at han er en god manager. Jeg blir glad om han blir. Det samme kan sies om Mike, Michael og Kieran. Det er ikke bare Ole som har gjort en god jobb, sa Matic.

Solskjær har tilbrakt tid med familien i de siste dagene mens det har vært pause fra klubbfotballen mens landslagene har vært i aksjon.

Sist redigert tirsdag, 26 mars 2019 11:03
NTB

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa