A+ A A-

Kom deg ut!

Arkivfoto fra Barnas Ringkolldag i 2006 Foto: Frank Tverran Arkivfoto fra Barnas Ringkolldag i 2006

Søndag 3. februar inviterer DNT RINGERIKE til utedag med skileik og aking på Ringkollen!

Kom deg ut – dagen er et tradisjonsrikt arrangement i DNT og søndag 3. februar er det klart for vinterutgaven. På èn og samme dag arrangeres det 175 arrangementer landet rundt. Totalt ventes det 42 000 små og store deltakere.

- Dagen vår blir på Ringkollen kl. 11-14 med oppmøte på stadion ved speakerhuset.
Det vil bli en fin utedag men aktiviteter som stiv heks, kjøre flere sammen og skicross-løype. Aking for de minste. Ta med grillmat og drikke, så ordner vi med varm grill. Varmt tøy/skiftetøy/varme støvler og noe å sitte på er også kjekt å ha med. Arrangementet er et samarbeid med Skiforeningen som stiller med utstyr og oppkjørte løyper og alt er gratis, sier daglig leder Vibeke Tjøm.

Mye å lære for friluftsferskinger

Tanken bak Kom deg ut - dagen ligger i ordet. Det inviteres til utedag med varierte tilbud; ski og aking, natursti og mye mer. Målet er at flere skal få oppleve vinterfriluftslivets gleder og mange steder kan man også låne utstyr gratis i vinterhalvåret.

- Utstyrssentralen, som drives i et samarbeide mellom Ringerike kommune og Ringerike Frivilligsentral, er åpen torsdager mellom 14.00 og 17.00 i vinterhalvåret og holder til på Hønefoss skole. Her kan man låne skiutstyr om man ikke har dette selv, sier daglig leder Vibeke Tjøm.

Turledere for skidagen er Christine Næss Mathiesen og Marianne Aasen som ønsker velkommen til en fin dag i Ringkollen - vårt bynære vinterland!

loypetrafikk
Foto: Frank Tverran

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.