onsdag, 26 august 2015 19:15

NIMI-kunder fikk en uke ekstra på Ringeriksbadet

Skrevet av
NIMI-kunder fikk en uke ekstra på Ringeriksbadet Foto: Ringeriksbadet

Det var murring blant deltakere på et NIMI-kurs på Helgelandsmoen da badet stengte en uke pga vedlikehold. En svakhet i informasjonsrutinene gjorde at alle ikke hadde fått med seg dette. Men så ordnet alt seg til det beste.

- Jeg er en av 73 deltakere ved Nimi, Norsk idrettsmedisinsk Institutt, her på Ringerike. Vi kom til Hønefoss og Nimi mandag 13. juli. Som en del av opplegget ble vi tilbudt en redusert pris for inngang til Ringeriksbadet med fast pris for 9 uker, sier en av deltakerne til RingeriksAvisa.

- Underveis i oppholdet, etter at mange av oss hadde inngått avtale og forhåndsbetalt for svømming i 9 uker, opplyser Ringeriksbadet at badet skal holdes stengt i perioden 13. – 21. august. Informasjon skjer ved oppslag på hovedinngangsdøren til badet etter at vår periode som vi har betalt for er godt igang, avslutter han.

Vi spurte daglig leder ved Ringeriksbadet, Sverre Haugli, om han synes det var riktig å kompensere en tapt uke med en gratis dag?

- I tillegg til plakaten var dette opplyst på våre hjemmesider flere uker i forveien, sier daglig leder ved Ringeriksbadet, Sverre Haugli. - Prisen de fikk for 9 uker var også særdelses gunstig, delvis på grunn av dette.

- Vi tilbød noen av deltakerne gratis dagskort som en kompensasjon, noe flere synes var ok. Men da det viste seg at ikke alle var fornyd med dette, har vi sett på saken en gang til. Selv om vi ikke er helt enig med alle deltakerne, har vi allikevel besluttet å gi en uke ekstra til de som har kjøpt 9-ukers kort.

Blir det bedre informasjon heretter?

- For fremtiden kommer vi til å registrere Nimi-deltakere som kjøper kort med skriftlige kontrakter. Da kan vi enklere nå ut til alle med slik type informasjon og holde bedre kontroll på bruk, avslutter Sverre Haugli.

Andre saker å lese

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Elbil i brann i Tanberglia

22-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Sent søndag kveld tok det fyr i en elbil i et garasjeanlegg i Tanberglia.

Les mer i RingeriksAvisa