mandag, 03 desember 2018 14:39

Stor oppslutning om vinterleiren på Langhus

Skrevet av Trond Schieldrop
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Medlemmene i Ringerike Taekwondo på vinterleiren Medlemmene i Ringerike Taekwondo på vinterleiren Foto: Trond Schieldrop

Vinterleiren på Langhus som ble arrangert fra 30. november til 2. desember ble en stor suksess for både arrangør og deltakere. – Arrangementet styrket samholdet mellom taekwondoutøvere fra alle TTU-klubber i Norge, sa Grandmaster Cho Woon Sup (9. Dan). Han var imponert over kunnskapen blant klubbmedlemmene. – Det lover godt for rekrutteringen til kampsporten.

Over 220 instruktører og klubbmedlemmer deltok på den tre dager lange vinterleiren. Grandmaster Cho Woon Sup er kjempefornøyd med oppslutningen. – Gjennom fysiske treningsøkter og sosiale samlinger, er vi i stand til å videreformidle prinsippene og verdiene til Taekwondo i dag og i fremtiden. Slike samlinger er med på å styrke felleskapet blant instruktører og medlemmer. Målet er å gjøre oss til bedre taekwondoutøvere både fysisk og mentalt. Personlig har Taekwondo hjulpet meg til å bli et bedre menneske, understreker han.

Kjempefin arena

– Vinterleiren ble en kjempefin arena for alle TTU klubber i Norge. Jeg ønsker å takke alle mestere, deltakere og arrangøren Ski Taekwondo for en flott helg. Vi hadde godt oppmøte fra Ringerike TKD med tilsammen 17 medlemmer, som fikk svettet seg gjennom mange inspirerende og lærerike treningsøkter, sier Master Geir Karlsen (4. Dan) i Ringerike Taekwondo.

Dyktige instruktører

– Ringerike Taekwondo er en av mange lokale klubber, som bidrar til å øke taekwondokunnskapen hos sine medlemmer. Master Geir Karlsen er et godt menneske og en dyktig instruktør, sier Grandmaster Cho Woon Sup. Han legger til at klubben har flere dyktige instruktører i sin stall. – Jeg gleder meg til å besøke klubben når de åpner sitt nye klubblokale i Hønefoss.

Storfornøyd med deltakelsen

Reinhardt G. Skøien (2. Dan) er storfornøyd med den store deltakelsen på vinterleieren. – Det var et vidt spenn av både yngre og eldre medlemmer, i tillegg til instruktører. På et slikt arrangement møter vi flere treningskollegaer og mange dyktige mastere som står for treningene. Her kan vi snakke med gamle kjente og få oppdatering om hva som skjer i andre klubber. Vinterleiren gir oss også en del inspirasjon og andre tilnærminger til kampsporten, som er viktig å ta med seg tilbake til klubben. Høydepunktet var treningen med Grandmaster Cho Woon Sup som er den høyest graderte i TTU-systemet, sier han til slutt.