A+ A A-

HM33 offisielt åpnet

HM33 offisielt åpnet Dronefroto: Frank Tverran/Nitar AS

Komiker Jonas Rønning parioderte kong Harald da han klippet snora til Ringerikskrafts nybygg på Hvervenmoen.

Den blodferske olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (FrP) fikk delta med påholden saks.

For et par år siden kunngjorde AKA-gründer Aage Thoresen og konsernsjef i Ringerikskraft Ole Sunnset at de sammen ville bygge Hvervenmoens neste store kontorfellesskap. I dag står Ringeriks-regionens mest moderne kontorbygg ferdig – og flere er allerede operative i sine nye lokaler.

HM33 har fått en tydelig profil med et sterkt fagmiljø innen tekniske og teknologiske fag. I tillegg til Ringerikskraft, finner du også Roar Jørgensen, Norconsult, Foreningen til Bægnavassdragets regulering og ECT i bygget. Sistnevnte deler 5. etasje med RKS, Geoforum, DHJ og Testa Consulting.

Siste leietaker er regionskontoret til Asker Entreprenør.

Asker Entreprenørs totale omsetning for inneværende år forventes å være i overkant av en milliard kroner - like mye som hele Ringeriks-Kraft-konsernets samlede inntekter.

Satte ned linjeleia
Samme dag som åpningen av nybygget, satte Ringerikskraft Nett ned nettleien med 1 øre/kWh. Den dårlige lønnsomheten og svake likviditeten til Ringerikskraft Nett AS fra i fjor ser derved ut til å være en saga blott. Mining i store datasentraler har åpenbart økt inntektene for første halvår 2018, noe som har gjort denne symbolske PR-streken mulig.

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20