onsdag, 23 mai 2018 08:27

Vil du hjelpe barna i asylmottaket?

Skrevet av
I fjor arrangerte Caritas, med hjelp fra 90 frivillige, aktiviteter for barn i ni asylmottak. I fjor arrangerte Caritas, med hjelp fra 90 frivillige, aktiviteter for barn i ni asylmottak. Foto: Caritas Norge

Caritas Norge trenger nå frivillige som kan arrangere aktiviteter for barn i asylmottaket på Hvalsmoen.

Caritas Norge har fått 1,3 millioner kroner fra Utlendingsdirektoratet (UDI), for å arrangere aktiviteter for barn i asylmottak i 2018. Ønsker du å bidra, kan du melde deg som frivillig.

Caritas Norge arrangerte i fjor aktiviteter for barn på ni ulike asylmottak. 90 frivillige bidro med sin tid og sitt engasjement.

Takker de frivillige

– De frivillige gjorde en uvurderlig innsats med å være trygge voksenpersoner for barn i en utsatt situasjon. De møtte barna ukentlig på de ulike asylmottakene, bygde relasjoner og la til rette for mestringsfølelse og glede hos barna gjennom dans, malerverksted og lek, forteller Vågen.

Barneaktivitetene vil også i år foregå ukentlig på ettermiddags/kveldstid, to timer hver gang. Har du lyst og mulighet til å bli med å arrangere aktiviteter på ett av de nevnte mottakene? Det er ekstra behov for frivillige på mottakene som ligger utenfor de store byene. Klikk her hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan bidra i barns hverdagsliv på asylmottak.

 

Andre saker å lese

Vålerenga ydmyket serieleder Oilers

04-02-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Vålerenga knuste serieleder Stavanger Oilers 6-1 på hjemmebane lørdag. Steffen Thoresen spilte sin 914. kamp i norsk eliteserie da Manglerud Star tapte klart.

Les mer i RingeriksAvisa

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune uke 5

04-02-2023 Eiendomsoverdragelser Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune uke 5

Her er de ferske eiendomsoverdragelsene fra den siste uken.

Les mer i RingeriksAvisa

Storhamar dominerte mot Stavanger Oilers – Stjernen med maktdemonstrasjon

03-02-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Det ble en fest for hjemmefansen da Storhamar slo Stavanger Oilers på egen is i eliteserien ishockey. Stjernen ydmyket Frisk Asker i en målfest.

Les mer i RingeriksAvisa

Bil krasjet i gangbrua - E16 stengt på ubestemt tid

03-02-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Bil krasjet i gangbrua - E16 stengt på ubestemt tid

E16 mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger på ubestemt tid etter at et kjøretøy kjørte inn i en gangbru. Det er ikke meldt om personskader.

Les mer i RingeriksAvisa