tirsdag, 01 mai 2018 14:59

Even fortsetter

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Even Tangen Fosse Even Tangen Fosse Foto: Frank Tverran

Nå kommer de som perler på en snor: Even Tangen Fosse er klar for sin femte sesong i Panthers.

Etter 128 kamper i Panthers-drakta har vel de fleste lagt merke til den gode jobben Even gjør i hver eneste kamp. Han gjør alltid den tunge og viktige jobben, tekker skudd som få og blør alltid for drakta. Kriger med stor K.

- Even är en suverän lagspelare som alltid ger allt om det så är som forward eller back, på träning eller match. Han gör allt för att laget ska vinna. Han är också viktig för vårt boxplay som var väldigt bra förra året -utan det hade inte säsongen slutat som den gjorde, forteller Per Braxenholm.

Even Fosse har spilt flere år i Lillehammer og står registrert med blant annet 34 kamper på høyeste nivå for klubben som kom på andreplass i årets NM sluttspill. Før han kom til oss i 2014 spilte han også ett år i hjembyen Bergen i første divisjon. De siste årene har Even blitt en bærebjelke i laget som står for veldig mye av det vi liker. På dette grunnlag ønsker vi derfor å ha han med videre, for å fortsette utviklingen av den kulturen vi vil ha her i Ringerike

- Utrolig gøy at vi nå etter flere år med hardt arbeid, endelig får sjansen til å konkurrere på høyeste nivå. For oss som har vært i Panthers over flere sesonger, så har det vært en fantastisk reise hvor vi hele tiden har utviklet oss et steg i riktig retning, både individuelt, men ikke minst som lag og som klubb. Hardt og målbevisst arbeid fra alle i og rundt laget, gir en stor trygghet i det daglige arbeidet og i inngangen til neste sesong. Det blir veldig gøy og spennende med en ny sesong i Panthers, sier Fosse.

Kilde: Ringerikepanthers.no

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent