banner web

A+ A A-

Det ble livlig i skauen!

Det ble livlig i skauen! Foto: Rasmus Lindberg

Barnas Turlag Ringerike feiret søndag DNT sin 150 årsdag. Dette ble markert med en stor utebursdag på Ringkollen og samkjørt med vinteres store "Kom deg ut dag".

turlag2
Foto: Rasmus Lindberg

Hele 250 små og store tok veien til stadionområdet på Ringkollen denne dagen. Her ble det fartsfylt skilek, aking og masse lek. Det var natursti, skicross løype, samkjøring med stav og kuleløype mye mer.

Ved teltet til DNT Ringerike var det rigget griller og bålpanner hvor det ble pølsegrilling til lunsj. Barna fikk også poppet popcorn på bålpanna, noe som smakte godt. Været var helt supert på bursdagen med -6 grader og til tider blå himmel. Det ble en meget vellykket skidag. Dagen ble arrangert i samarbeid med Skiforeningen som sto for oppkjørte løyper og utstyr til løypene. Et samarbeid Barnas Turlag Ringerike setter stor pris på og som gjør at denne dagen er mulig å gjennomføre.

Barnas Turlag Ringerike er en undergruppe av DNT Ringerike. BT arrangerer turer for barn i alderen 0-12 år. Nå i mars skal det arrangeres både eventyrstund ved Kolltjern på Ringkollen og hundekjøring på Tosseviksetra. Videre utover året blir det orienteringstur, tur til Gampefossen og på guidet gruvevandring. Detaljer om program kan man få ved å følge Barnas Turlag Ringerike på Facebook. Hele 13 spennende turer står på programmet i 2018.

turlag3
Foto: Rasmus Lindberg

 

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20