fredag, 10 juli 2015 09:24

Norwegian lanserer innenriksflyginger i Spania

Skrevet av
Crew Crew Foto: Bo Mathisen

Norwegians internasjonale satsing fortsetter, og for første gang lanserer selskapet nå innenriksflyginger i Spania fra de spanske storbyene Madrid, Barcelona og Malaga til Kanariøyene. Fra og med oktober tilbyr Norwegian syv innenriksruter mellom det spanske fastlandet og Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura med totalt 56 flygninger i uken. De nye rutene gir en rekke muligheter til å kombinere reisemål i Spania.

Denne høsten kan Norwegians passasjerer enkelt kombinere en tur til det spanske fastlandet med Gran Canaria, Tenerife eller Fuerteventura. Norwegian vil tilby daglige flygninger fra Madrid til Gran Canaria og Tenerife. Fra Barcelona vil Norwegian tilby flere ukentlige avganger til Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura. Fra Malaga vil det gå to flygninger i uken til Gran Canaria og Tenerife. Totalt vil Norwegian tilby 56 flygninger i uken mellom fastlandet og Kanariøyene med oppstart 25. oktober.

- Det er gledelig at vi nå kan tilby reisende gode forbindelser mellom det spanske fastlandet og de populære Kanariøyene. Selv om det er betydelig konkurranse i det spanske markedet, er vi klare til å møte konkurransen med god service, gratis WiFi og nye, komfortable og moderne fly, sier Norwegiansjef Bjørn Kjos.

Mange nye kombinasjonsmuligheter
- Norwegian har nå 133 ruter mellom Spania og resten av Europa, både til Norden, England og Tyskland. Dessuten tror vi mange vil benytte seg av de nye kombinasjonsmulighetene vi nå får. For eksempelvis skandinaver og briter vil det nå være mulig å reise til Madrid, Barcelona eller Malaga med Norwegian, tilbringe noen dager der, og fly videre til Kanariøyene med oss og direkte hjem derfra, sier Bjørn Kjos.

Bare fra Skandinavia tilbyr Norwegian direktefly til 13 destinasjoner i Spania. Med de nye innenriksrutene i Spania tilbyr Norwegian over 10 000 seter i uken til og fra Kanariøyene. Norwegian blir nå det første flyselskapet som tilbyr gratis WiFi på innenlandsreiser i Spania.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa