Oppdatert 26.05.2018

Demas utvider

Tommy Steinsvik i arbeid hos Demas på Eggemoen Foto: Demas Tommy Steinsvik i arbeid hos Demas på Eggemoen

Demas AS, som har en produksjonsavdeling på Eggemoen, har nå overtatt produksjonen av skreddersydde industristikkontakter fra ABB.

Det er Philip Hauge-virksomheten i Bergen som er overdratt fra ABB til Demas.

Gøran Salomonsen, Local Sales and Marketing Manager i divisjon Electrification Products forteller at målet har vært å sikre arbeidsplasser og lønnsomhet, slik at Philip Hauge-virksomheten går en bærekraftig fremtid i møte med sine nye eiere. Varemerket overdras til Demas AS.

- ABB er glad for at virksomheten videreføres hos nye eiere som kan fokusere på spesialprodukter for norske kunder, fortsetter Salomonsen.

Demas AS er en etablert, landsdekkende produsent og leverandør av lavspente tavleprodukter til elektrobransjen. Selskapet ble stiftet i 1989 og er etablert med hovedkontor i Brøstadbotn i Dyrøy kommune i Troms og med produksjon i Brøstadbotn og på Eggemoen i Hønefoss. Selskapet har i dag cirka 50 ansatte.

Philip Hauge har i over 60 år produsert industristikkontakter og plugger for ulike anvendelsesområder og er en godt kjent og foretrukket leverandør i markedet for sine kvalitetsprodukter.

- Demas AS ser fram til å være med på å drive og utvikle enheten og den sterke merkevaren videre. Produktene til Philip Hauge-virksomheten passer svært godt inn i Demas AS` videre forretningsstrategi og er et godt supplement til vår egen produktportefølje, sier administrerende direktør Per Jensen i Demas AS.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20
Mer i denne kategorien « Unna vei! Utfor E16 ved Skaret »