onsdag, 11 januar 2017 22:37

På hvileskjær i Schjongshallen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Engesveen setter inn 2-0 Engesveen setter inn 2-0 Foto: Frank Tverran

Onsdagens ishockeymatch mot Gjøvik ble et langt gjesp i forhold til den gnistrende matchen vi hadde mot Grüner på lørdag.

gjovik ryttar 3 1
Dennis Ryttar setter inn 3-1  (Foto: Frank Tverran)

Ringerike Panthers scorte først og det sto 1-0 etter første periode. Det var De Jonge som lagde scoringen. Assist var ved Petterson og Engesveen.

I andre periode var Engesveen først frampå og økte til 2-0. Assist ved Albert og De Jonge. En diving fra Engesveen rsulterer i en straffe som Andrsen med litt flaks får satt inn bak vår tredjekeeper Rian. Dermed står det 2-1, et resultat som sto ut midtperioden.

I tredje periode ble det betydelig mer fart i matchen. 3-1 ved Ryttar allerede etter ett minutt. Men Gjøvik hadde ikke gitt seg for bare snaue to minutter senre reduserer Lereng til 3-2.
Engesveen legger på til 4-2, men Gjøviks Arnost svarer igjen med 4-3. Først da Albert legger på til 5-3 med assist fra Nyland og Westman, ser det ut til at Gjøvik skjønner at slaget er tapt.

Dermed kunne Ringerike Panthers innkassere nok 3 poeng og beholder en god 2.plasss på tabellen etter dagens kamp.

Gjøvik spilte pen hockey og pådro seg kun en 10-minutters da det tiltet litt for Eriksson. Ringerike fikk 5 utvisninger, hver på 2 minutter. Skuddstatistikken var 24-18 i Ringerikes favør.

Dagens Panthersspiller ble Dennis Ryttar.

Vi forventer et Ringerike Panthers med større gjennomføringsvilje under returmatchen på Gjøvik neste lørdag klokka 17.00.

gjovik keeper rian
Også i dag voktet Rian buret (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent