Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ida Woldum Kristiansen scorte Jevnakers første Ida Woldum Kristiansen scorte Jevnakers første Foto: Frank Tverran

Jevnaker slo Fagernes 24-23 i en utrolig spennende håndballkamp i 4. divisjon kvinner i Jevnakerhallen søndag.

Det begynte ikke så veldig bra for hjemmelaget, som åpenbart tregte litt tid til å komme i siget. Men etter ca 10 minutter kom den første Jevnaker-scoringen ved Ida Woldum Kristiansen. Ved halv tid sto det 9-9 på tavla. To minutter før full tid sto det 23-23.

- Det er morro å vinne så jevne kamper. Angrepsspillet vårt hanglet litt. Forsvarsspillet var tildels bra, men vi ga Fagernes litt for god plass i mellomrommene, sa trener Odd Lyngstad etter kampen.

Jevnaker ligger etter dette på 2. plass i tabellen for 4. divisjon kvinner område 2.

jif 2 3 pernille pettersen
Pernille Pettersen satte denne sikkert i målet (Foto: Frank Tverran)

jif 8 8 kjersti alfstad
Kjersti Alfstad lot seg ikke stoppe av denne gjengen: Utlignet til 8-8 (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Just Padel Group (JPG) har bestemt seg for å anke dommen fra Agder tingrett der den tidligere skihopperen Anders Jacobsen ble tilkjent flere millioner kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To Hallinger varetektsfengslet for voldtekt og filming av tenåring

To menn er i Buskerud tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, siktet for å ha voldtatt og filmet en tenåring.

Voldshendelse på Solli plass: Mann alvorlig skadet

18-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann fikk hodeskader da han ble slått ned på Solli plass i Oslo natt til torsdag.

Fastlegeordningen på bedringens vei: 237 nye leger til tjeneste i fjor!

På vei ut av døren som helseminister, fastslår Ingvild Kjerkol (Ap) at fastlegeordningen er på bedringens vei. I fjor kom det 237 nye fastleger.