lørdag, 06 juni 2015 09:49

Ringeriksgass selges

Skrevet av
En del av anlegget som selges En del av anlegget som selges Foto: Privat

I disse dager annonserer Helge Kihle sitt 300m2 store anlegg på Kihlemoen til salgs. Han selger både eiendommen og bedriften.

Området er asfaltert. Eiendommen er ikke knyttet inn på offentlig vann og kloakk. Rør er lagt klart under området som er asfaltert for å minimalisere en eventuell kostnad ved tilknytning. De leverer i dag propanflasker for videresalg til 15 forhandlere. Dette hevder selger at kan økes til tilnærmet ubegrenset hvis ønskelig. Driftselskapet som i dag drifter anlegget (Ringeriksgass AS) hadde i 2013-14 en omsetning på 2,25-2,5 millioner. Dette ble oppnådd ved kun 2 timers åpningstid, 4 dager i uken.

Transporten til forhandlere er utført i åpningstiden da man har vært 2 personer på plassen. Ringeriksgass ANS driftet anlegget fra 2004-2012, men er i dag kun eier av eiendom og utstyr. Isolerte deler av lokalene har gass sentralfyr med radiatorer.

Interesserte bes ta kontakt med Helge Kihle. Nedre Kilemoen industrifelt, ca 5 km utenfor Hønefoss. Etter avkjøring fra E-16 er det ca 1 km til anlegg. Eiendom nummer 2 på venstre side etter innkjøring til industriområdet.

Andre saker å lese

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Elbil i brann i Tanberglia

22-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Sent søndag kveld tok det fyr i en elbil i et garasjeanlegg i Tanberglia.

Les mer i RingeriksAvisa