søndag, 05 mai 2024 10:00

Hva er det EGENTLIG som stopper Ringeriksbanen?

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

(Leder) Etter at Arbeiderpartiet og Senterpartiet kom i regjering, er det åpenbart at noen har "snakket sammen". Konkrete valgløfter ble kynisk skrotet.

Det som overrasker oss, er at mindre grupperinger og enkeltpersoner slipper til med så mye inflytelse at de greier å stoppe Ringeriksbanen og ny E16. Slike "mafia-lignende" tilstander er vi vant med fra andre land under udemokratiske regimer. Men så skjer dette i lille Norge.

Konsekvensene for denne ku-vendingen er store. Arbeiderpartiet og Senterpartiet er så hard presset at de tar et stort politisk nederlag ved neste valg. Og de gjør det med åpne øyne. Hva slags "gissel" har de kreftene som ikke ønsker at Ringeriksbanen skal bygges?

Er SV troverdige?

SV påstår at de arbeider for Ringeriksbanen. Men de er ikke villige til å sette hardt mot hardt. De "merker ikke" at banepenger forsvinner fra budsjettene. Vi må spørre oss hvilken politisk hestehandel som er på gang mellom SV og regjeringen? Kanskje det ikke er noe på gang? Kanskje SV bare er tette i nøtta?

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

LørdagsQuiz

18-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er lørdagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Elbilforeningen vil kjøre i kollektivfeltet i helger i Oslo og Akershus

18-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Elbilforeningen vil kjøre i kollektivfeltet i helger i Oslo og Akershus

Elbiler har blitt kastet ut av kollektivfeltet i Oslo og Akershus. Norsk Elbilforening mener det bør være unntak i helger og på travle reisedager.

Les mer i RingeriksAvisa

Fyllekjøring i Arnemannsveien

17-05-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 2-tiden natt til fredag, ble en mann i 20-årene stoppet av politiet i Arnemannsveien i Hønefoss. Det var mistanke om kjøring i ruset tilstand og det ble beslag av...

Les mer i RingeriksAvisa