onsdag, 24 april 2024 13:56

Tomt for Grandiosa flere steder – butikk innfører rasjonering

Skrevet av
Priskrigen har ført til tomme hyller – snart kommer det påfyll, lover lavpriskjedene. Priskrigen har ført til tomme hyller – snart kommer det påfyll, lover lavpriskjedene. Foto: Tore Meek / NTB

Frysedisken er tom fra Grandiosa original flere steder etter at priskrigen brøt løs mandag. Nå varsler Kiwi på Løren i Oslo rasjonering.

I butikken ble det hengt opp lapper om rasjonering på den såkalte folkepizzaen tirsdag ettermiddag. Foreløpig er butikken fortsatt tom for den klassiske varianten, men nye forsyninger er på vei fra fabrikken i Stranda.

– Det er gjort i beste mening, fordi man så at man var i ferd med å gå tom, og av hensyn til kundene valgte man da å sette en begrensning. Men generelt ønsker vi ikke å sette begrensninger, sier kommunikasjonssjef Nora Mile Helgesen i Kiwi til Dagbladet.

Hun sier de fleste butikkene får frysevarer to- tre ganger i uka.

– Mens vi blant annet har en langvarig kampanje på laks, spinat, salat og grovbrød, har en konkurrent et kortvarig uketilbud på Grandiosa. Vi har lovet kundene at vi alltid skal være billigst av lavpriskjedene, og da setter vi ned prisen tilsvarende eller mer i samme periode, sier hun.

Det var lavpriskjeden Extra som satte ned prisen først – så har de andre fulgt etter.

– Selv om vi selvsagt er opptatt av å tiltrekke oss nye kunder, handler dette minst like mye om å gi våre eksisterende kunder den billigste handlekurven, sier kommunikasjonsdirektør Harald Kristiansen i Coop.

Prisen er på litt over 20 kroner for den billigste varianten.

Sist redigert onsdag, 24 april 2024 13:57

Andre saker å lese

Låvebrann i Sigdal – sikkerhetsavstand på 300 meter

04-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En gassflaske som eksploderte, førte til at brannvesenet måtte sette en sikkerhetsavstand på 300 meter ved en låve som brant i Sigdal natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Regjeringen vil forby ekteskap mellom nære slektninger

03-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Regjeringen vil forby ekteskap mellom nære slektninger

Regjeringen vil forby ekteskap mellom nære slektninger som søskenbarn, tanter, onkler, nevø og niese. Det skal motvirke helseskader hos barn og tvangsekteskap.

Les mer i RingeriksAvisa

FredagsQuiz

03-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er fredagens spørsmål. Svar nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa