tirsdag, 09 april 2024 08:09

Nye Opel Frontera: Kompakt og romslig

Skrevet av

Opel starter modelloffensiven for 2024 med de første bildene av sin nye elektriske kompakt-SUV: Opel Frontera.

Med kompakte ytre mål kombinert med et funksjonelt og romslig interiør, vil den nye elektriske SUVen fra Opel gi enda flere kunder muligheten til å kjøre en ny elektrisk familiebil.

- Med sin kombinasjon av robust design, romslighet og smarte løsninger sammen med en svært konkurransedyktig pris, tror vi Opel Frontera vil ta plass i en del av markedet der kundene så langt har hatt et begrenset antall modeller å velge mellom, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Reidar Holtedahl.

Bildene av nye Frontera viser den nye blitzen på plass i den karakteristiske Vizor-fronten, noe som tydelig binder den sammen med resten av Opel-familien.

Mindre forstyrrelser

Det moderne utseendet fortsetter i interiøret hvor smart design bidrar til plass og praktiske løsninger. Den heldigitale Pure Panel-cockpiten fra Opel er utstyrt med to 10-tommers skjermer. Opel følger konsekvent filosofien om maksimal komfort med minimal distraksjon, med en renere brukeropplevelse for å unngå enhver form for digitalt stress.

Frontera fortsetter Opels satsing på seter og sittekomfort. Intelli-Seat-funksjonen i forsetene har en spalte som letter trykket på halebeinet og sikrer enestående komfort selv under lange reiser.

Imponerende plass

Til tross for at nye Opel Frontera er en kompakt SUV i B-segmentet, imponerer den med 460 liter bagasjerom, og legger du ned setene øker kapasiteten til 1600 liter. Rails og en taklast på over 200 kilo gir mulighet for å ta med taktelt, kajakker eller andre ting som familien trenger på tur.

Store oppbevaringsrom innvendig gir plass til alt fra nettbrett til sekker og bæreposer. I baksetet finnes det selvsagt rikelig med lademuligheter og integrerte smarttelefonlommer i ryggstøttene til forsetene.

Nye Frontera er designet og utviklet i Rüsselsheim med en kjørekarakteristikk som gjør at den trives like godt i byen, som ute på landeveien eller tysk autobahn.

Nye Opel Frontera er ventet til Norge etter sommeren.

Andre saker å lese

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

Kriminalomsorgen har besluttet at den korrupsjonsdømte ekspolitimannen Eirik Jensen (66) må tilbake i fengsel. Jensens advokat mener det vil være direkte skadelig.

Les mer i RingeriksAvisa

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

En ny undersøkelse viser at 70 prosent av befolkningen er for å innføre en 15-årsgrense for sosiale medier.

Les mer i RingeriksAvisa

FredagsQuiz

24-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Problemer hos Telia er nå fikset

23-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere Telia-kunder mistet ved 21-tiden torsdag kveld internett. Nettselskapet opplyser at de jobber med feilsøking.

Les mer i RingeriksAvisa