fredag, 12 oktober 2018 20:34

Stavanger Oilers feiret salgsrekord

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Klubbøkonomien til Stavanger Oilers går bra til tross for skuffende resultater de siste årene. Klubbøkonomien til Stavanger Oilers går bra til tross for skuffende resultater de siste årene. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Det gikk sportslig elendig med Stavanger Oilers sist sesong, men rent økonomisk går det så det suser for ishockeyklubben.

Fredag ble det markert med kake at Oilers har passert 51 millioner kroner i sponsorinntekter hittil i år. Det er klubbrekord.

– Dette er helt klart en milepæl for oss. Det er alltid artig å slå rekorder, sier Oilers' markedssjef Terje Haukali til VG.

Rogalendingenes økonomi går bra til tross for at Stavanger-klubben ikke har innfridd forventningene de siste to årene. Særlig forrige sesong ble en enorm skuffelse. Da endte Oilers helt nede på sjetteplass i eliteserien og røk ut i NM-sluttspillet allerede i kvartfinalen.

– Det er litt mot alle odds at vi har fått til dette her, føler vi. Alle er vel kjent med at Rogaland har vært gjennom veldig tøffe tider gjennom oljenedgangen. I tillegg har vi gjort det relativt dårlig sportslig etter mange gode år. Sånn sett trodde vi kanskje det ble umulig, eller i beste fall vanskeligere, å hente inn like mange sponsorkroner som tidligere, sier Haukali.

Stavanger Oilers er i øyeblikket nummer fem på tabellen med 17 poeng etter ti spilte kamper. Storhamar topper med 23 poeng. Oilers møter Stjernen i egen storstue lørdag.

 

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent