Oppdatert 20.03.2018
Frank Tverran
URL-adresse:

Ringerike favoritt hos spillselskapene

Før torsdagens opprykksfinale gir Nordicbet deg bare 1,83 ganger innsatsen hvis Ringerike vinner. Vinner Narvik, får du 2,9 ganger innsatsen.
Hos bwin sports får du 1,9 på Ringerike og 3 på Narvik. Men det er allikevel ikke veldig store marginer.

Bonsai – barnebok om døden

Nå kommer en ny barnebok om døden. Hvordan opplever barn å miste nære familiemedlemmer? Hva skjer underveis mot et dødsfall, og etterpå? «Bonsai» er en liten bok om døden.Om hvordan det oppleves å miste noen i familien, og alle små og store og rare tanker som kan komme underveis.

KrF har ikke tillit til Listhaug

(Leder) KrFs politiske halmstrå ser ut til å være jobben som løpegutt for Støre. KrFs landsstyre ber i realiteten statsministeren om å gjennomføre Jonas Gahrs Støres uspiselige forslag om å flytte en minister fra ett departement til et annet.

  • Publisert i Leder

Hockeyresultatet som forventet

Det var forventet at nest siste runde i GET-kvaliken skulle gi Narvik 3 poeng og Ringerike 0. Men veien dit var høyst uventet.

  • Publisert i Sport

Northug går Birken

Petter Northug går lørdagens Birkebeinerrenn i langrenn, melder arrangøren på sin hjemmeside. Det er hans første deltakelse i rennet.

I dag lanseres Landbruk24

I dag lanseres nettstedet Landbruk24. Nettstedet skal inneholde nyheter og markedsinformasjon for aktive bønder. Her skal bonden kunne holde seg oppdatert om det viktigste som skjer i næringa.

Abbonér på denne nyhetsmatingen