banner web

A+ A A-
Frank Tverran
URL-adresse:

Radio Randsfjord nr. 7

Nykomer på lista til Lokalradio Topp 15 er Radio Randsfjord med en solid 7.plass. Vår lokale FM-radio har hele 22% daglig lytteroppslutning.

  • Publisert i Nyheter

Personbil mot lastebil

Fredag ved 13-tiden krasjet en personbil med en lastebil på Norderhovsveien. Det ble ingen alvorlige personskader. (Foto: Rasmus Lindberg)

Rotete kamp endte med null poeng

Det ble ikke poeng for hjemmelaget da Manglerud Star besøkte Hønefoss torsdag. Begge lagene var veldig ivrige etter å dra inn alle poengene, noe kampen bar preg av.

  • Publisert i GET

Ask gård hedret i Berlin

Ask Gård Foredling AS vant torsdag ettermiddag den nasjonale bedriftsutviklingsprisen i landbruket for 2018. Prisen ble delt ut av landbruks- og matminister Bård Hoksrud og divisjonsdirektør Leon Bakkebø i Innovasjon Norge, under Internationale Grüne Woche i Berlin, en av verdens største mat og landbruksmesser.

  • Publisert i Nyheter

Sysle i Hønefoss?

Nok en gang har Tønsberg-politiet vist sine glimrende geografikunnskaper. Denne sentralen, som også skal dekke Hønefoss, greier nå å fortelle om en fartskontroll på Sysle. Denne velger de å merke #Hønefoss. Hadde den vært merket #Vikersund, så hadde det vært noe bedre.

Kjørte ut i Vesternbakken

All nysnøen har skapt glatte forhold på veiene i vårt distrikt. Ved 11-tiden onsdag formiddag, havnet en bil utfor veien i Vesternbakken i Hønefoss.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen