onsdag, 13 april 2016 14:04

Nordmenn liker store pølser

Skrevet av

Norske bensinstasjonskunder får ønsket sitt oppfylt når norske Statoil-stasjoner lanserer en ny og større pølse på hele 160 gram, som første produkt etter at omprofileringen til CircleK er i gang.

Nordmenn elsker pølser og er ikke som resten av Europa. I følge pølseprodusenten Leiv Vidar vil norske kunder ha større pølser enn nedover i Europa. Siste Markedsfakta-tall viser at norske forbrukere åpenbart kjøper større pølser nå enn bare for kort tid siden.
Og for å dekke etterspørselen lanseres fra forbrukerne lanseres nå en Magnumpølse på hele 160g. Denne er nesten tre ganger større enn en wiener, og ca. 50 prosent større enn en vanlig grillpølse. Pølsa er utviklet i tett samarbeid med Statoil-stasjonene og pølseleverandør Leiv Vidar. Målgruppen er arbeidskarer – kunder som trenger et realt påfyll i arbeidshverdagen og som er den dominerende kundegruppen til bensinstasjoner på hverdager.
– Vi overlater ikke noe til tilfeldighetene, og har smakstestet et titalls ulike varianter før endelig beslutning ble tatt. Magnumpølsa har høyere kjøttandel enn en standard pølse, er litt grovere i strukturen og har en ren og god pølsesmak med tydelig preg av paprika, koriander og pepper. Et så stort måltid må treffe 100 % på smak for kunder som vil ha skikkelig påfyll i hverdagen, sier kategorisjef Jeanette Amara i Circle K Norge AS, tidligere Statoil Fuel & Retail Norge AS.
-Det er spennende og krevende å bli utfordret slik vi blir av Statoil-stasjonene. De ønsker å posisjonere seg som den foretrukne matdestinasjonen langs norske veier, det setter tøffe krav til oss som leverandør. Med Magnumpølsen har vi et komplett smakfullt måltid, der vi tok utgangspunkt i en god gammel tysk bockwurst. Og vi kan i alle fall garantere en ting: Ingen skal måtte dra sultne videre, avslutter en smilende Lars Rustad, key account manager hos pølseleverandøren Leiv Vidar på Hønefoss.