Oppdatert 22.10.2018
A+ A A-

Før nedslepp 20.10.2018

En viktig kamp rundt sluttspillstreken for med hjemmeseier har Stjernen fått en solid luke ned til niendeplass, men ved borteseier er Ringerike helt oppe i ryggen på Fredrikstad-laget. Vertene er favoritter, men er ustabile i prestasjonene. Normalt skal Stjernen ta dette mot Ringerike, men gjestene har absolutt muligheten i denne kampen.

  • Publisert i GET

Ny forward hos Panthers

Marius Carho Hansen er klar for spill i Ringerike Panthers. Asker-gutten kommer til Ringerike på en låneavtale fra fjorårets samarbeidsklubb, Frisk Asker. Låneavtalen gjelder i utgangspunktet ut sesongen 18/19.

Før nedslepp 17.10.2018

Oilers hadde få problemer i motsatt oppgjør i Stavanger, men både Storhamar og Vålerenga har fått erfare at det ikke bare er å ta turen til Hønefoss å hente tre poeng. Gjestene har et bedre lag og er store favoritter, men må spille opp mot sitt beste for å ta hjem seieren.

  • Publisert i GET

Før nedslepp 12.10.18

En særdeles viktig kamp for Manglerud som med tap begynner å få en tung luke oppover til sluttspillplass, men ved seier ved full tid er de likt med Ringerike.

  • Publisert i GET

Før nedslepp

Ringerike spilte bra i Sarpsborg i fram til Spartas tredje mål. Fram til det hadde de skapt mye og hatt flest målsjanser.

  • Publisert i GET

Frisk slapp med skrekken mot Ringerike

Frisk Asker ledet med tre mål mot slutten av kampen mot Ringerike, men klarte så vidt å ri i land en 5-4-seier etter ordinær tid i ishockeyens eliteserie.

  • Publisert i Sport

Dustin is back!

På søndag er Dustin Parks tilbake i spill og gjør dermed sin debut i GET-ligaen når Ringerike Panthers møter Lillehammer i Kristins Hall.

  • Publisert i Kortnytt
Abbonér på denne nyhetsmatingen