fredag, 08 mai 2015 11:24

Ina Wroldsen med ny musikkvideo

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ina Wroldsen Ina Wroldsen

24. april slapp Ina Wroldsen sin nye låt Rebels. Låten er skrevet av Ina Wroldsen i samarbeid med Jarrad Rogers (Charlie XCX , Lana Del Rey, Foxes) og produsert av Jarrad Rogers.

- Rebels er en låt jeg skrev sammen med Jarrod Rogers, og ideen kom etter en natt ute på byen i London med venninner. Jeg satt i klubben og følte meg litt utenfor og jeg tenker noen ganger at jeg kanskje giftet meg og fikk barn og alt det der litt tidlig, men da jeg kom hjem den kvelden så tenkte jeg at det er jeg som er rebellen her. Jeg står opp i morgen, også danser jeg videre med mine to loves. Vi lever i et samfunn som ikke alltid "passer" for et tradisjonelt syn på familie og ekteskap, men det er en veldig stor del av det jeg alltid har ønsket meg, og det jeg er mest takknemlig for i mitt liv, så Rebels betyr veldig mye, forteller Ina Wroldsen.

Nå er den tilhørende musikkvideoen klar, regissert av Mats Udd. Videoen portretterer hva Rebels handler om; hvordan det å stå på utsiden ikke nødvendigvis betyr at man gjør det. «Hvem er inne og hvem er ute?» spør Ina.

- Rebels video shooten var en ganske behagelig opplevelse. Vi gjorde opptakene i hafencity Hamburg- hele natten. Utrolig stemning, utrolig kaldt.. Forteller Ina.

I flere år har Ina hatt en solid karriere som låtskriver. Den første låten ble spilt inn av gruppa "The Saturdays", og på deres debutalbum bidro Ina med hele 9 spor. I løpet av hennes karriere har hun skrevet låter for blant andre One Direction, James Arthur, Leona Lewis, Pussycat Dolls, Britney Spears, The Wanted, Shakira, Shontelle m.fl. En av hennes største hits, Impossible, ble sunget av både Shontelle og James Arthur og har streamet over 80 millioner på Spotify og topplistet både i Europa og USA. Inntil nylig var Ina også et av to medlemmer i popduoen Ask Embla, hvor islandske Arnthor Birgisson var det andre. Sammen fikk de en stor hit med singelen Fathers Eyes i 2012.

Ina startet sitt eget soloprosjekt i 2014, og slapp sin første singel Aliens (her er jeg), oktober samme år. Låten har siden rullert hyppig på radio, og Ina gjorde også blant annet en formidabel fremføring av den på Senkveld.

Under Musikkforleggerprisen 26. mars mottok hun æresprisen, for hennes arbeid som internasjonal låtskriver

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

Den menige stortingsrepresentant skal nå tjene 1,171 millioner kroner, i alle fall er det forslaget som trolig vedtas torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå kan du vippse til dansker og finner

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nå kan du vippse til dansker og finner

Fra i dag blir det like enkelt å vippse dansker og finner som det er å vippse nordmenn. Men det koster 4 prosent av beløpet.

Les mer i RingeriksAvisa

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

18-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

Lotto-trekningen og de andre pengespillene som sendes på NRK er ikke å anse som markedsføring og derfor fullt lovlige, fastslår Medietilsynet.

Les mer i RingeriksAvisa

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

17-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene i Mjøndalen søndag kveld, skal etter planen avhøres mandag formiddag.

Les mer i RingeriksAvisa