Astrologisk værmelding

Hver dag har en helt egen kvalitet. Se for deg en ny dag som et landskap med nye farger, muligheter og utfordringer. Hvordan bør du gripe dagen an? Hvilke tips og råd gir stjernene deg i dag?


Mandag 17. juni

Vi kan glede oss over en fullmåne klokka 10.30. Den åpner en dør til forvirrende mange muligheter. Forvent at menneskene du kjenner, vil oppføre seg litt annerledes enn de pleier. Enkelte vil være litt merkelige. Noen blir spesielt åpne, andre lukker seg litt inne.

Det som fungerer best, er å holde fast i kjernen av ting. De som klamrer seg til uvesentlige detaljer, vil oppleve at ting smuldrer bort. De som holder i kjernen, vil kjenne at grepet på livet er fast og godt. Det er en dag for idealisme. Kjemp for det du har kjært. Hold fast på det som er dine sanne verdier og forståelse av hva som har mening i livet. Ta ingen snarveier, men stå for det du mener. Å være idealist vil gi det beste resultatet.


Tirsdag 18. juni

Hjernen jobber på overtid. Den går på høygir for å forstå hva du egentlig vil. Det kan også hende at den plutselig står helt stille og ikke finner noe svar. Du trenger å se en større helhet for å finne en løsning på de «umulige» problemene dine.

Følelsene og tankene er der for at du skal finne ut av hva du virkelig ønsker og begjærer. Det er lurt å tenke at du har god tid. Hva er det som kan gi en vedvarende følelse av å være mett og tilfreds? For å si det rett ut: Gi slipp på det du holder så fast i, hvis du vil komme deg videre. Hvis én hånd klamrer seg til fortiden og den andre har et fast grep på fremtiden, er det ikke rart om du føler deg strukket og slitt. Gi slipp, og se fremover.


Onsdag 19. juni

Virkeligheten er intens for dem som er i kontakt med følelsene sine. Du reagerer sterkere enn vanlig i dag. Det kan føre til krangel og bråk, eller livlige og givende diskusjoner. Se saker og ting så objektivt som mulig. Vær mer opptatt av din egen balanse enn av andres ubalanse.

Blir du sittende fast i dine gamle følelser, kan det kjennes som en evig smerte har taket på deg. Hvis du slipper de gamle vanemønstrene og ser på hva som skjer akkurat nå, så vil du kjenne en glede som synger i deg. Du kan finne en årsak for gleden, men egentlig er det en ren livsglede. Det er litt underlig, men test det gjerne: Jo mindre tankene, bekymringene og hjernekarusellen styrer deg, dess nærmere kommer du hjertet.


Torsdag 20. juni

Dette er en ypperlig dag for å se hvordan den indre og ytre verden henger sammen. Alt som finnes i livet ditt, er der fordi det først eksisterte i din indre verden. Alt vi mennesker har skapt, har blitt til fordi noen forestilte seg at det var mulig.

I dag er broen mellom fantasi og virkelighet forsterket. Tenk på hvordan du kan få noen av dine fantasier og drømmer til å bli virkelighet. Det kan være så lite som å drømme om en vakker bluse/skjorte eller en spesiell reise. Det kan være en større drøm som du må holde fast på lenge for å transportere den over fra fantasiens øyer til virkelighetens fastland. Ett tips er å lytte til noen som vet hvordan det gjøres. Et annet er å ta på deg litt mer enn du tror du klarer. Lykke til.


Fredag 21. juni

I dag blir du bedt om å si «ja» eller «nei» til dine drømmer. Er du villig til å satse på en usikker framtid? Konsentrer deg om din indre verden. Om nødvendig, ta en pause fra alt som skal gjøres, og gi deg tid til å kjenne på hvem du egentlig er.

Dette gjelder spesielt for dem som er opptatt av det som skjer i det indre. Du har en fantastisk mulighet til å oppdage at den letteste veien til å forandre noe i den ytre verden, er å forandre noe i deg selv. Hvis du vil oppnå noe, så skap en følelse av at du allerede har det. Vil du gjøre ting tungvint og tregt, begynn i det ytre. Vil du være rask og effektiv, start med å være rask og effektiv i ditt indre.


Lørdag 22. juni

Solen går nå inn i krepsens tegn. Du har tenkt ferdig på en del ting, og tiden er kommet for å omsette det til praksis. Det vil være nødvendig å ha omtanke og empati. Resultatet er ikke det viktigste, men kjærligheten du legger i det du gjør.

I dagene framover vil det være slik at smerte du prøver å dekke til og feie under teppet, vil vokse seg større. Samtidig vil det å si sannheten til andre fjerne hele ubehaget og gi en følelse av frihet og letthet. Hvilken vei du velger, er opp til deg. Husk at det er antakelig flere steder enn ett hvor det ligger noe gammelt som skal renses bort. Du kan synes det er slitsomt, eller veldig gledelig. I dag velger du hvordan du vil ha det.