annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

fredag, 27 november 2020 10:22

Lokal industrispionasje

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Lokal industrispionasje Foto/Montasje/Grafikk: Frank Tverran

I boka «Hanskene» tar Ådne Frestad oss med inn i en ukjent verden. Hør bare her:


«Øystein setter seg på mopeden, en gammel svart og hvit Tempo Lett. Jeg klapper han forsiktig på skulderen. « Det er kanskje ikke så lurt å ta mopeden? Du har jo tatt noen øl på puben.» Han snøfter og trekker på seg hanskene. Motoren hoster i gang etter et par tråkk. Straks etter forsvinner han i mørket. Tilbake henger den blå eksosen igjen i lufta.»

Det var siste gangen Øystein ble sett i live. Hva som skjer videre må du lese i den spennende kriminalromanen Hanskene hvor handlingen foregår på Jevnaker og i Hønefoss. En etterforskning er som et puslespill. Man legger den ene brikken etter den andre. Når alle brikkene er på plass er saken løst. I kjølvannet av saken har hovedpersonen opplevet mye bl.a. å jakte på innbruddstyver midt på natta i et varelager på Jevnaker, biljakt i Estland, agentmøte i Albania, helikoptertur over New York og mye, mye mer.

Du kan kjøpe boka direkte hos forfatteren, på Messenger ( Ådne Frestad ), eller sende melding til 911 93 130 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Gi beskjed hvis du vil ha signert bok. Ekstra rimelig kr 60,- fritt levert inntil 4 mil fra Hønefoss. Øvrige steder kommer porto kr. 100,- i tillegg.

Boka egner seg godt som gave eller i sofakroken på mørke kvelder. Spenning fra perm til perm.

green balls

Lest 1501 ganger
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Mer i denne kategorien « Lokal krim Julegaver »