×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
onsdag, 27 april 2016 22:30

Vålerenga måtte slite mot HBK

Første  omgang artet seg nesten som enveiskjøring mot HBKs mål. Før kvarteret var spilt sendte Ghayas Zahid VIF i ledelsen etter et lavt innlegg fra høyre. Få minutter etter headet Deshorn Brown inn 2-0 etter et høyt innlegg fra venstre.

De nærmere 70 frammøtte på Høgskolen i Sørøst-Norge i Hønefoss fikk en tankevekker da forfatter og talskvinne for Human Rights Service, Hege Storhaug, øste av sine kunnskaper om islam og sin frykt for fremtidens Norge og Europa.

fredag, 06 november 2015 09:02

Den eneste fotballhelten på Ringerike

Er Frode Lafton mannen som kan gjenskape Hønefoss som fotballby? Mange ønsker han i sjefsstolen på AKA.

For HBK var søndagens kamp mot Åsane uten betydning. Men bortelaget slet iherdig for å overleve i landets nest gjeveste divisjon. Det endte 3-3, dermed var alle glade på AKA.

Innsatsen skal man ikke klage på. Guttene fra HBK prøvde hva de kunne. Som ventet dundret HBK ned på tredje nivå i norsk fotball med brask og bram.

Nedrykket er nå i praksis et faktum. Hønefoss visste at bare seier var godt nok da tabelleder Sogndal kom på besøk på AKA Arena søndag ettermiddag. Hjemmelaget kjempet som løver fra start og hadde et slags initiativ  langt inn i første omgang.

Er det noen vits i å reise så langt for å gjøre sitt beste for å kjede livet av 1827 mennesker som bor helt ute i havgapet? Ja, mente HBK. Ti minutter før slutt viste Bobby Warshaw hvorfor.
søndag, 04 oktober 2015 20:17

Hønefoss slo Follo fortjent 2-1

HBK stilte med nøyaktige samme laget som startet mot Sandnes Ulf sist helg. Kampen der HBK ikke hadde skudd på mål. På AKA Søndag tok det en halv omgang før HBK kom med i kampen.

Sandnes Ulf slo søndag Hønefoss 1 – 0 i en kamp som ikke kommer i historiebøkene. Til og med publikum sviktet på Sandnes stadion. Nedrykksklare HBK er ikke noe trekksplaster lenger. I Sandnes skapte de ingen ting.

søndag, 20 september 2015 19:56

HBK slo Levanger 3-0

Selv ikke de tre poengene mot et svakt Levanger på AKA Arena søndag, levner HBK særlig sjanser til å redde plassen i 1.divisjon. Levanger framsto som en svak motstander og er også nedrykkskandidat.

Side 1 av 3