torsdag, 20 februar 2020 09:33

Amazing Andrine og Silje

Skrevet av
Andrine og Silje Andrine og Silje Foto: Frank Tverran

Amazing Race - et konsept som går ut på å ta seg fram uten penger - står på timeplanen på Valdres folkehøgskole. Derfor har RingeriksAvisa fått besøk av to særdeles opplagte og heltente jenter med vinnerinnstinkt.

Det er  Andrine Dehle (19) fra Stavanger  og Silje Villa (19) fra Trondheim . Begge går på paraglide-linja på Valdres folkehøgskole på Leira.

Hele klassen er ute på dette oppdraget fra tirsdag til torsdag. Under veis blir det stadig gitt nye oppgaver, bonusoppgaver og "svarte" oppgaver. De "svarte" oppgavene er valgfrie. Hvis de velger å åpne en slik oppgave og ikke skulle greie den, blir det minuspoeng. Heldigvis var de to jentene oppe i høyden da de valgte en slik oppgave som gikk ut på at de skulle base i snøen.

Hotellovernattinger

Selv om de to jentene er godt rustet til å overnatte ute, har de sovet på hotell begge nettene. Først fikk de snakket seg til en plass på golvet i et konferanserom på Raddison Beitostølen og siste natten et rom på Scandic i Hønefoss. Her fikk de også en god hotellfrokost, så det var ikke mye vi kunne by på enn noen småkroner som var gjenglemt i lommeboka. De skulle nemlig samle inn 50 kroner i løpet av dagen.

Pål Potet Pettersen

En av oppgavene under veis, var å lage en mascot av gjenvinningsmaterialer like høy som dem selv. Den ble døpt Pål Potet Pettersen og må være med på reisen. En annen oppgave var å sitte i en postbil og synge "Postmann Pat".

Vi ønsker Silje og Andrine god tur tilbake til Leira

andrine og silje postbudetDa vi skulle ta bilder ute, løp plutselig de to jentene hylende av sted. De hadde fått øye på det lokale postbudet og øynet ytterligere bonuspoeng! (Foto: Frank Tverran)