fredag, 04 oktober 2019 18:26

Politimesteren i Sørøst går av

Skrevet av
Politimesteren i Sørøst går av Foto: Frank Tverran

Christine Fossen slutter som politimester i Sørøst politidistrikt med virkning fra 1. november. Hun går til en jobb i Justisdepartementet.

– Det er selvfølgelig svært trist å forlate Sørøst politidistrikt og alle de flinke medarbeiderne jeg har vært leder for de siste årene. Sammen har vi lagt ned en betydelig innsats i arbeidet med å etablere politidistriktet. Etter snart 28 år i politiet – av dem 19 år som politimester, er jeg svært glad for den muligheten jeg har fått til å ta fatt på nye oppgaver i Justisdepartementet, sier Fossen i en pressemelding.

Hun har til sammen 28 års fartstid i politiet, og hun var i 19 av årene politimester. Fossen skal bidra til å forsterke Justisdepartementets arbeid med implementering av ny straffeprosesslovgivning og departementets internasjonale oppgaver.

Politidirektør Benedicte Bjørnland takker Fossen for innsatsen.

– Det har vært en sterk innsats og et utfordrende arbeid. Nå har hun fått tilbud om nye og viktige oppgaver i Justisdepartementet, og jeg ønsker henne lykke til, sier Bjørnland.

Visepolitimester Steinar Kaasa vil inntil videre fungere som politimester i Sørøst.

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa