tirsdag, 16 april 2024 15:07

Märtha Louise går hardt ut mot Se og Hør

Skrevet av
Märtha Louise går hardt ut mot Se og Hør og sier at de sprer løgner om forloveden Durek Verrett. Märtha Louise går hardt ut mot Se og Hør og sier at de sprer løgner om forloveden Durek Verrett. Foto: Lise Åserud / NTB

Märtha Louise går hardt ut mot Se og Hør. – De gjentar løgner helt til alle tror på dem, skriver hun. Ukebladet avviser kritikken.

– Denne gangen gjentar de løgnen om at Durek ikke kommer fra en velstående familie, skriver Märtha Louise i et lengre innlegg på Instagram.

Hun understreker at det ikke er viktig for henne hvorvidt Durek Verrett vokste opp som rik, men sier at faktum er at han gjorde det.

– Jeg er lei av Se og Hørs løgner om oss og om Durek, skriver hun.

Hun hevder at Se og Hør har betalt Durek Verretts mor for å lyve om han. Denne typen journalistikk lages kun for å såre andre, og er svært uetisk, skriver hun.

– Får mene hva hun vil

– Prinsesse Märtha Louise står fritt til mene hva hun vil. Vi har ettergått det sjaman Durek har skrevet og sagt. I sin bok «Spirit Hacking» beskriver han detaljer om sin bakgrunn som ikke stemmer med våre opplysninger, skriver sjefredaktør Ulf Andre Andersen i Se og Hør i en kommentar til NTB.

– Vi har gjort vår rett og plikt og bringer klarhet i hva som er sannheten. Det er vår journalistiske oppgave, skriver han videre.

Han kommenterer ikke hvorvidt de har betalt Verretts mor for å delta i reportasjer.

– Kommer til å bli verre

Märtha Louise har i Instagram-innlegget lagt ved bilder av det som skal være Verretts barndomshjem, samt en uttalelse fra en barndomsvenn av Verrett som skriver at han var blant de rikeste barna på skolen de gikk på.

– Vær så snill og ikke tro på det Se og Hør skriver om Durek eller meg fram til bryllupet vårt. Av erfaring vet jeg at det kommer til å bli verre jo nærmere bryllupet vi kommer, skriver hun.

– Det er trist at det er slik. Et bryllup skal være en lykkelig begivenhet for alle involverte, også for oss, avslutter hun.

Andre saker å lese

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Eirik Jensen må tilbake i fengsel

Kriminalomsorgen har besluttet at den korrupsjonsdømte ekspolitimannen Eirik Jensen (66) må tilbake i fengsel. Jensens advokat mener det vil være direkte skadelig.

Les mer i RingeriksAvisa

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

24-05-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Flertall for 15-årsgrense for sosiale medier

En ny undersøkelse viser at 70 prosent av befolkningen er for å innføre en 15-årsgrense for sosiale medier.

Les mer i RingeriksAvisa

FredagsQuiz

24-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Problemer hos Telia er nå fikset

23-05-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere Telia-kunder mistet ved 21-tiden torsdag kveld internett. Nettselskapet opplyser at de jobber med feilsøking.

Les mer i RingeriksAvisa