Polakker ville ikke gå

 

HØNEFOSS: Ved 2-tiden natt til lørdag ble tre polakker innbrakt fra et utested i Hønefoss. Alle tre var sterkt beruset og nektet å fjerne seg fra utestedet. Alle tre ble satt i drukkenskapsarrest.


- Ikkje frå dalen

 

GEILO: Ved 3-tida natt til lørdag kom politiet på Geilo over en person som var slått ned. Ambulanse ble dirigert til stedet og vedkommende kjørt til legevakta. Det er uvisst om han vil anmelde forholdet. Gjerningmannen er en mann fra Flå i midten av 20-årene. Han ble funnet på stedet og ble bortvist fra Geilo sentrum. Fornærmede var en 19-åring fra Enebakk.


 

Trafikkuhell på Hallingby

Ved 15-tiden fredag ble tre biler involvert i en trafikkulykke på Hallingby nord for Hønefoss. Brann, ambulanse og politi er på vei til stedet. Ingen skal ha kommet til skade.


 

Vellykket storkontroll

 

RINGERIKE: Mellom klokka 13 og 15 fredag, ble 156 førere og biler kontrollert på Veme og Sokna.Kun en person fikk utstedt forenklet forelegg for feil på bilens lys.


 

To anmeldt

 

HOLE: En mann i slutten av 20-årene ble stanset av UP mistenkt for å kjøre i ruset tilstand. Han ble tatt med til legevakta for blodprøve. Men også mannen i 30-årene som satt ved siden av, blir anmeldt. Han lot nemlig en som åpenbart var beruset kjøre bilen sin. Dermed blir begge to anmeldt.


Så ikke motorsykkel

 

HØNEFOSS: Torsdag kveld kjørte en bil forbi en annen bil på Risesletta. Den kjørte inn i møtende motorsykkel. Fører av MC ble tatt med til legevakta for sjekk, men hadde kun lettere skader (skrubbsår). Fører av bilen var en gutt i begynnelsen av 20-årene. Han fikk førerkortet beslaglagt på stedet.


Brutal mann

 

MODUM: Torsdag kveld måtte politiet ta seg av ei jente på 16 år som hadde blitt slått i ansiktet av en mann i slutten av 20-årene. Begge ble avhørt på lensmannskontoret. Jenta ble senere hentet og gjerningsmannen ble løslatt etter avhør.


Steriliseringskampanje

 

kattefjes
(Foto: Frank Tverran)

Dyrlegen på Roa har for tiden kampanje på sterilisering av hunnkatt og kastrering av hannkatt. Mengden villkatter og eierløse katter har lenge vært et voksende problem i Hadelandområdet. Dyrlegen ønsker derfor å bidra til å redusere antallet uønskede kull ved å redusere prisen på sterilisering/kastrering i oktober måned.

De bruker kikkehullsmetoden når de steriliserer, og kattene kan fungere som normalt dagen etter, uten stort sår eller sting som må tas.


 

RingeriksAvisa i endring

portentopp
Slik så avistoppen ut i 2000

Det gjenstår ennå mye arbeid før vi er helt i havn med vår avisoppgradering. Etter å ha drevet sammenhengende avis siden november 1999, har det hopet seg opp en del "rariteter" i systemet. Etter en større omlegging til Joomla 1.5 i januar 2009, har det blitt produsert litt over 5.000 artikler.

Les mer …

Ville inn

 

NESBYEN: En mann i 60-årene forsøkte i natt å ta seg inn i et hus. Men her ble det ringt til politiet og mannen, som er fra Østfold, måtte tilbringe resten av natten hos politiet på Nesbyen.


 

5 narkotatt

 

FAGERNES: Politiet pågrep onsdag kveld 5 personer og gjorde samtidig beslag av hasj. Nå blir det anmeldelse for besittelse og bruk av narkotika.


Asyl-bøller

 

knyttneveHØNEFOSS: Ved 17-tiden onsdag var det igjen slossing i gata utenfor inngangen til  Kuben. To Hvalsmo-beboere hadde løpt ned mot Sentrum Stopp. To etterlatte personer måtte til legevakta for behandling av skader. Saken er anmeldt. Etter en stund ble to asylsøkerne pågrepet i Øvre Hønengata mistenkt for å ha slått to personer uprovosert. De to var også i besittelse av tjuvegods. Begge blir sittende i arrest til torsdag.


 

Skulle ikke ha kjørt

 

ÅMOT: Politiet har stanset en lett motorsykkel i Åmot som var påsatt falske skilter. I tillegg hadde ikke fører førerkort for motorsykkel. Han var også i besittelse  av litt narkotisk stoff.


 

Verktøy tatt

HOLE: I løpet av natten har det vært innbruddstyver på besøk hos en bedrift i Åsaveien. Det er bla. stjålet verktøy.


Ville ikke i fengsel

GOL: En mann i 50-årene måtte hentes av politiet da han ikke møtte opp som avtalt for å sone en dom.


Nattebråk

GOL: Ved 5-tiden onsdag morgen var det fortsatt bråk og forstyrrelse av natteroen fra et utested på Gol. Innehaver ble varslet og ville stoppe støyen.