mandag, 08 juni 2015 07:38

Nico D slipper ny låt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Mandag 8. juni slipper Nico D sitt tredje spor på sin kommende plate. Låten er titulert "Stormøye", noe som også er tittelsporet på albumet som slippes i høst.  Den nye singelen er skrevet av Nico, og produsert av Most Wanted – duoen bestående av Magnus Martinsen og Petter Walther.

-"Stormøye" er en låt som handler om å finne roen, tryggheten, og troen på seg selv gjennom livets mange stormer. Den handler om å putte sin lit til skjebnen og til den/de som er med deg gjennom gode og vonde tider. Alene blir det vanskelig, men "jeg greier det med deg"! Forteller Nico.

Den norske pop- og reggeaartisten Nico D, aka Nicolas Albert Holter, ble født i Paris og flyttet i tidlig alder til Oslo hvor han har vokst opp. Han har blant annet spilt med OnklP, Admiral P og Jah Mason og er en del av reggeagruppen Jah Ark Manifest. Som første skandinaviske artist havnet han og Jah Mason på førsteplass på hitlistene på Jamaica med ”Ruff Times” i 2009.

I fjor ga Nico D og Admiral P ut singelen ”Engel”. Singelen ble den mest spilte norske låten det året og vant Spellemann for Årets Hit.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

11-åring påkjørt i Jevnaker

26-05-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Torsdag ble ei jente på 11 år påkjørt av en bil i en fotgjengerovergang i Storgata i Jevnaker. Jenta, som kjørte en sparkesykkel, ble kjørt til legevakta sammen med pårørende. Politiet...

Les mer i RingeriksAvisa

Mange elbiler på utenlandstur

26-05-2023 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Mange elbiler på utenlandstur

  I Norsk elbilforenings undersøkelse "Elbilisten 2023" sier 64 prosent at de planlegger å dra på tur med elbilen i sommer. Én av tre av disse skal til utlandet. 17 prosent...

Les mer i RingeriksAvisa

Pakk motorsykkelen riktig

26-05-2023 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Pakk motorsykkelen riktig

For dem som skal på tur med motorsykkel i sommer, minner Naf om at det er viktig å pakke riktig.

Les mer i RingeriksAvisa

Endelig er dette vedtatt!

25-05-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Endelig er dette vedtatt!

Statsforvalteren i Viken har nå endelig stadfestet reguleringsplanen for Lloyds Marked som ble vedtatt i Kommunestyret 29.09.22. Hele prosessen har tatt 8 år.

Les mer i RingeriksAvisa