tirsdag, 16 juni 2020 09:46

Ben Stiller regisserer Jo Nesbø-film

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Med blikket mot Hollywood. I fjor fortalte Jo Nesbø at novellen «London» handler om en kvinne og en mann som forelsker seg på flyet mellom New York og London. Nå er Oscar Isaac om bord for den mannlige hovedrollen. Med blikket mot Hollywood. I fjor fortalte Jo Nesbø at novellen «London» handler om en kvinne og en mann som forelsker seg på flyet mellom New York og London. Nå er Oscar Isaac om bord for den mannlige hovedrollen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Ben Stiller tar på seg rollen som regissør for filmen «London», som baserer seg på en kortere thrillerfortelling signert Jo Nesbø.

I fjor begynte det å sirkulere meldinger om at Ben Stiller hadde plukket opp en foreløpig upublisert Jo Nesbø-novelle som han ville filmatisere. Blant annet skrev Dagbladet om planene.

Når Deadline nå skriver at det rører på seg rundt «London»-novellen igjen, er det med en hovedrolle på plass. Oscar Isaac skal nemlig ha takket ja, og Eric Roth er på plass på manussiden.

Ifølge Variety skal Jo Nesbø ha en produsentrolle når «London» går i innspilling.

Jo Nesbø trenger vanligvis ingen introduksjon her hjemme. Han bokdebuterte med «Flaggermusmannen» i 1997 og han har hatt en eventyrlig salgssuksess med bøkene om politimannen Harry Hole.

Nesbø-romanen «Hodejegerne» ble filmatisert i 2011, og i 2017 kom Tomas Alfredson-filmen «The Snowman», basert på Nesbøs bestselgende krimroman.

Til høsten slipper Jo Nesbø en frittstående roman, kalt «Kongeriket».

Sist redigert tirsdag, 16 juni 2020 09:49
NTB

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.