lørdag, 28 mars 2020 08:01

Tuva Novotny melder seg med ny film, der hun igjen har skrevet manus

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Tuva Notovtny har ny film på gang på regisiden, samtidig som hun snart blir å se som skuespiller i to filmer. Tuva Notovtny har ny film på gang på regisiden, samtidig som hun snart blir å se som skuespiller i to filmer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix NTB kultur

Tuva Novotny melder seg med en ny film der hun selv har skrevet manus – slik hun også gjorde med den prisbelønte regidebuten «Blindsone».

«Diorama» er tittelen, og filmen handler om ekteparet Frida og Bjørn, om kjærlighet, lidenskap, sjalusi og separasjon.

«Paret bor med tre barn i en god leilighet, og har jobber de elsker. Likevel er det noe som ikke stemmer. Gjennom dette helt vanlige paret følger vi deres hverdag, med et biologisk parallelt lag, som gjennom historien undersøker hva som virkelig foregår i vårt indre», heter det fra Filminstituttet, som har tildelt filmen et tilskudd på en million kroner av totalbudsjettet på nær 30 millioner.

«Diorama» er en svensk-norsk samproduksjon. Norsk samprodusent er Nordisk Film Production, som samarbeider med sine svenske partnere.

Tuva Novotny hadde også regien på «Britt-Marie var her» fra 2019. Som skuespiller blir Novotny snart å se i den dansk/norske samproduksjonen «Selvmordsturisten», og i Bent Hamers kommende spillefilm «The Middle Man».

NTB

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.