lørdag, 28 oktober 2017 09:14

Første Krohn-filmvisning allerede utsolgt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Michael Krohn loves å sitte i salen på den første Oslo-visningen av portrettdokumentaren «Når knoklene blir til gelé» – slik han satt og lot seg intervjue (bildet). Michael Krohn loves å sitte i salen på den første Oslo-visningen av portrettdokumentaren «Når knoklene blir til gelé» – slik han satt og lot seg intervjue (bildet). Foto: Norsk Fjernsyn

 Den første Oslo-visningen av Michael Krohn-dokumentaren «Når knoklene blir til gelé» er utsolgt.

Filmen, som hadde premiere på den internasjonale filmfestivalen i Bergen is eptember, skal vises på Kunstnernes Hus lørdag 4. november.

Det er filmens første visning kl. 18 som er utsolgt. Der lover arrangørene at Michael Krohn vil være til stede i salen, mens regissør Tommy Gulliksen skal snakke om filmen fra scenen.

Man kjører film også kl. 20 samme kveld, og ny visning 18. november.

«Når knoklene blir til gelé» er produsert av Norsk Fjernsyn. Animasjonssekvensene den byr på, er laget av Mikrofilm og basert på Michael Krohns egne tegninger.

– Kunst er trøst for tapere, sier Michael Krohn tidlig i den 49 minutter lange portrettdokumentaren, som beskrives som «en unik reise inn i hodet til Norges største rockepoet», hjulpet frem av «en åpen og nysgjerrig intervjuteknikk».

Filmen låner navn fra Raga Rockers-låten fra 1993.

I januar legger Raga Rockers ut på vinterturné. med start på Rockefeller i Oslo 5. januar og avrunding på Union Scene i Drammen 23. februar, med i alt 11 konserter.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.