fredag, 04 mars 2016 09:51

Grov rutinesvikt og menneskelig feil ved Comfort Hotel Ringerike

Skrevet av
Her var det grov svikt i rutinene Her var det grov svikt i rutinene Foto: Frank Tverran

Sist søndag fikk en privatperson resepsjonisten på Comfort Hotel Ringerike til å låse opp et gjesterom hvor gjesten åpenbart ikke ønsket besøk.

Stig Kalsnes har gjort det til sin livsoppgave å provosere pedofile til å avtale stevnemøter med "mindreårige". De "mindreårige" er han selv i forskjellige alias. På sine tokt har han med seg en assistent med kamera og han legger ut filmene på Facebook uten at den pedofile er siktet, tiltalt eller dømt for noe som helst.

Sist søndag fikk han en ansatt ved Comfort Hotel Ringerike til å benytte hotellets nøkkel for å komme inn på et hotellrom hvor han mente det befant seg en pedofil. Fra gangen gjorde medhjelperen filmopptak fra det private hotellrommet og han la deretter det hele ut på Facebook med bilde av den påstått pedofile mannen.

Simen VingeVi har spurt driftsdirektør for Comfort-hotellene i Norge, Simen Vinge, om det er vanlig praksis at de ansatte låser seg inn på gjestenes rom etter anmodning fra en privatperson?

- Vi hadde en skjerpet situasjon på hotellet denne søndagen som førte til en beklagelig menneskelig svikt i rutinene, sier Vinge til RingeriksAvisa.

- Vi har allerede iverksatt tiltak for å unngå slike situasjoner i fremtiden. Hos oss skal gjestene føle seg trygge, avslutter Vinge.

Vinge ville ikke fortelle hva den "skjerpede situasjonen" var.

Sist redigert fredag, 04 mars 2016 16:09