annonse web

Kortterminaler over hele landet er nede mandag ettermiddag. Nets bekrefter at de har driftsproblemer. Rundt 130.000 terminaler kan være berørt av feilen.

mandag, 16 mai 2022 08:03

Viktig redusering av Brett Perlini

Ringerike-spilleren Brett Perlini sørget for en viktig redusering mot slutten av kampen mot Storbritannia i ishockey-VM.

mandag, 16 mai 2022 07:47

Borteseier for Hønefoss over Medkila

Hønefoss seiret 2-1 over Medkila på bortebane i 1. divisjon søndag.

lørdag, 14 mai 2022 09:07

Fellingstillatelse for ulv i Kongsberg

Statsforvalteren i Oslo og Viken har gitt tillatelse til felling av en ulv i Kongsberg kommune.

Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt etter at flere biler med sommerdekk har sklidd av veien, opplyser Vegtrafikksentralen vest.

De tre nordiske landene som er med i Nato, jobber med en felles erklæring for å understøtte Sveriges og Finlands sikkerhet etter de har søkt Nato-medlemskap.

En mann i 40-årene er bekreftet død etter en trefellingsulykke i Nedre Eggedal i Sigdal kommune.

onsdag, 11 mai 2022 07:57

Enklere å etablere universitet?

En ekspertgruppe skal vurdere kravene for akkreditering som universitet. Arbeidet skal inngå i regjeringens forslag til ny universitets- og høyskolelov.

tirsdag, 10 mai 2022 08:06

Grisefjøs brant ned i Vestfold

Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Røykdykkere fra brannvesenet fikk reddet ut alle grisene.

Politiet har startet etterforskning etter funn av en død person i en bil som brant ved Gåsbu langrennssenter i Hamar mandag morgen.

søndag, 08 mai 2022 13:00

Syklist omkom i trafikkulykke

En syklist omkom etter et sammenstøt med en bil i Asker.

I en ny spørreundersøkelse svarer 85 prosent at de støtter en nedre aldersgrense for bruk av elsparkesykkel. Men flere ønsker den høyere enn det som er vedtatt.

Bortsett fra noen regndråper hist og her fredag kveld er det null nedbør i sikte i sørøst og sørvest. Det vil merkes i både villmark, åker og vannmagasin.

torsdag, 05 mai 2022 15:10

Barn leker mindre ute

Andelen foreldre som oppgir at barna deres leker ute daglig, er mer enn halvert siden 2015, viser en undersøkelse gjort for Norsk friluftsliv.

Det er ikke meldt om personskader etter en brann i et leilighetskompleks på Hjemseng på Nøtterøy natt til torsdag, men alle leilighetene er totalskadd.

onsdag, 04 mai 2022 07:55

Sykepleier dømt for morfintyveri

En sykepleier ved et sykehjem utenfor Bergen er dømt til betinget fengsel for å ha stjålet morfin. I noen tilfeller ble det fylt vann på ampullene etterpå.

Russland forblir i kulden og får ikke ta del i europeisk fotball på verken klubb- eller landslagsnivå. Neste sesongs Champions League går uten russiske lag.

søndag, 01 mai 2022 11:57

Voldshendelse på hotell i Gol

En person var bevisstløs etter en voldshendelse på et hotell i Gol natt til første mai. Politiet har kontroll på en mistenkt.

Antallet ledige stillinger har den siste tiden nådd et rekordhøyt nivå, ifølge Nav. Samtidig sliter arbeidsgiverne med for få og ukvalifiserte søkere.

Fra og med søndag blir det ikke mulig å ta ut penger på Norges to største flyplasser. Bakgrunnen er en rettssak om en anbudskonkurranse.

En kvinne i 80-årene er lettere skadd etter at et kjøleskap eksploderte i en bolig i Stavern søndag.

Forsvaret har hentet gammelt artilleri fra lageret og testet det. Ingen vil bekrefte at de kan bli sendt til Ukraina, men våpnene er iallfall klare til bruk.

Til nå har 588 kjæledyr kommet til Norge sammen med ukrainske flyktninger. I noen av Mattilsynets avdelinger må veterinærene bruke all sin tid på dyrene.

Det nærmer seg finale av 2022-sesongen av «Kompani Lauritzen», og nå gjøres det en spesiell vri i anledning siste episode.

En mann i Bergen hadde en dårlig morgen fredag. Mannen i 40-årene satte seg fast mellom to husvegger etter å ha falt ned fra taket.

fredag, 29 april 2022 08:10

BankID på mobil er på vei ut

BankID på mobil skal fases ut og få kjappere erstattere. Nøyaktig når fremskrittet inntreffer, er ennå ukjent.

torsdag, 28 april 2022 20:06

Årets sommer kan bli kald og våt

Været i mai, juni og juli ventes å bli helt midt på treet i stort sett hele Norge, mens det kan bli noe bedre på sensommeren, ifølge Meteorologisk institutt.

fredag, 22 april 2022 07:53

Russebusser fra Oslo bortvist fra Skaret

Politiet bortviste natt til fredag seks russebusser fra Oslo fra Skaret i Hole. En av dem ble også bortvist natta før, og sjåføren blir derfor anmeldt.

En kvinne i slutten av 50-årene er bekreftet omkommet etter at hun havnet under en lastebil i en trafikkulykke i et veikryss på St. Hanshaugen i Oslo.

torsdag, 21 april 2022 13:30

Google bøtelagt i Russland

Russland har ilagt Google en bot på 4 millioner rubler, rundt 440.000 kroner, for å spre det som hevdes å være falske nyheter om krigen i Ukraina, ifølge Tass.

Side 1 av 60