fredag, 07 oktober 2022 07:42

Datatilsynet krever svar fra Jehovas vitner

Datatilsynet krever svar om hvorfor og hvordan Jehovas vitner behandler detaljerte opplysninger om medlemmenes seksualliv.

onsdag, 05 oktober 2022 07:55

Signalfeil på Gardermobanen

En signalfeil på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo S fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken.

– Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor på sine nettsider.

Både flytogene og den øvrige togtrafikken rammes av signalfeilen.

onsdag, 05 oktober 2022 07:51

Ap havner nok en gang under 20 prosent

Ap ser 19-tallet for tredje måned på rad på Norstats måling for Aftenposten og NRK i oktober. Bunnen er ikke nådd, mener valgforsker.

Tidligere helseminister Bent Høie skilles fra Dag Terje Klarp Solvang, som er generalsekretær i DNT.

Den siste tiårsperioden er det registrert en nedgang på 40 prosent i hjerteinfarkt. Årsaken knyttes til sunnere livsstil.

Austin Cangelosi og Ole Einar Andersen scoret to ganger hver da Stjernen slo Ringerike 5-2 i eliteserien i ishockey mandag.

mandag, 03 oktober 2022 07:47

Karlsen scoret hattrick mot Hønefoss

Kaja Karlsen scoret tre av målene og hjalp Klepp til 4-2-seier over Hønefoss i 1. divisjon, Sluttspill i fotball søndag.

Erling Braut Haaland scoret hattrick og leverte to målgivende pasninger da Manchester City knuste Manchester United 6-3 i Premier League søndag.

Tidligere NRK-journalist og korrespondent i Moskva, Marit Christensen, er død, 73 år gammel, opplyser familien til NRK.

Kirkene skal ikke måtte slukke lysene under advents- og julehøytiden. Regjeringen foreslår strømstøtte på 30 millioner kroner til kirkebyggene.

Regjeringen har besluttet å gi ytterligere 3 milliarder kroner i militær støtte til Ukraina i 2022, opplyser forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp).

I dag starter meklingen for flygelederne. Dersom de ikke blir enige med arbeidsgiverne, blir det streik på Vigra og Kjevik fra lørdag.

Fylkespolitikere brukte 16 møter på å ansette ny fylkesdirektør i Buskerud. Lederen av utvalget fikk over 7000 kroner per møte.

mandag, 26 september 2022 07:47

Fiskere får tusen kroner for én kongekrabbe

Norske fiskere opplever rekordhøye priser og tidenes beste år i inntjening. Fiskerne får blant annet rundt tusen kroner per kongekrabbe.

Vålerengas ishockeylag hadde god kontroll og slo Ringerike 4-1 i eliteserien lørdag. Rasmus Ahlholm scoret sitt første mål etter overgangen fra Storhamar.

søndag, 25 september 2022 20:47

Hønefoss mistet seieren på tampen

Hønefoss ledet 2-1, men Øvrevoll Hosle kom tilbake mot slutten og sørget for 2-2 i 1. divisjon, 1. Division Relegation Group i fotball søndag.

lørdag, 24 september 2022 09:06

Politiet rykket ut til kinaputtsmell

Politiet rykket lørdag morgen ut til Bogerud i Oslo hvor det ble hørt flere smell. Etter å ha undersøkt konkluderer politiet med at smellene kom fra kinaputter.

Utgiftene til en vanlig norsk familie har økt med 1.100 kroner i måneden bare siden februar, ifølge forbruksforskerne i Sifo.

LO mener en stor renteøkning er feil medisin nå og frykter at mange kan miste jobbene sine.

onsdag, 21 september 2022 19:51

Brann på skole i Hole

Nødetatene har rykket ut til en brann i Kjellerberget i Hole, der blant andre Kulturskolen holder til. Deler av taket er i ferd med å rase.

En mann som truet bilister på E18 ved Bygdøy med kniv, ble onsdag morgen skutt av politiet i Oslo. Han er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet.

I oppgjøret mellom Sparta Sarpsborg og Ringerike Panthers måtte det hele 61.57 minutter før det kom et vinnermål. Hans Kristian Jakobsson sikret Sparta-seier med sin scoring snaut to minutter ut i forlengingen.

At Smiths Venner, også kjent som Brunstad Christian Church, åpner for å ekskludere medlemmer med homofil partner er ikke et brudd på trossamfunnsloven, mener Statsforvalteren.

Fire av ti svindelofre har oppgitt sensitiv sikkerhetsinformasjon til svindleren, viser en ny studie fra Universitetet i Oslo.

En mann ble skutt i beinet på Kampen i Oslo tidlig søndag morgen. Han har alvorlige skader, men har blitt avhørt av politiet. Det skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

lørdag, 17 september 2022 21:59

Stortap for Ringerike Panthers

Manglerud Star herjet med Ringerike og vant hele 7-0 i egen hall. Parker Bowles førte an med hattrick, mens Darien Craighead hadde to mål og to assist. Joachim Lunde Hermansen var også tomålsscorer.

En mannlig elsparkesyklist i 50-årene er kjørt til akuttmottaket med mulige hodeskader etter å ha kollidert med en personbil i Mjøndalen.

Politiet i London har oppfordret folk til å holde seg hjemme i det køen for å se kisten til avdøde dronning Elizabeth i London når 25 timer.

torsdag, 15 september 2022 21:37

Panthers slo Grüner

I Hønefoss sendte Leonards Rimjans Ringerike Panthers i føringen etter 17 sekunder mot Grüner. Marius Carho Hansen økte til 2-0 midtveis i perioden. Rimjans satte sitt annet mål for kvelden midtveis i kampen. David Åslin satte 4-0. Bortelaget fikk pyntet litt på resultatet da Sebastian Labori satte 4-1-målet.

torsdag, 15 september 2022 10:19

Unibet-eier får dagsmulkt på 1,2 millioner

Lotteritilsynet gir Trannel, som står bak spillsiden Unibet, tvangsmulkt på 1,2 millioner kroner per dag om ikke det ulovlige spilltilbudet opphører.

Side 1 av 66

Andre saker å lese

Fram og tilbake er like langt: Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 flyttes ti…

06-10-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Fram og tilbake er like langt: Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 flyttes tilbake til Bane NOR og Nye Veier

– Vi står i en situasjon med stramme økonomiske rammer. Samtidig ser vi at fordelene ved å bygge jernbane og vei som et fellesprosjekt er lavere enn antatt og vi...

Les mer i RingeriksAvisa

Bergwitz-Larsen med humankonsum

06-10-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Bikset Bergwitz-Larsen er daglig leder og styreleder i det nyetablerte Byarctic AS. Med i styret er Carl Erik Bergwitz-Larsen. Kapitalen er kr 30.000. Formålet med selskapet er oppgitt til: Produksjon, videreforedling...

Les mer i RingeriksAvisa

Garntangen AS ikke på skinner?

06-10-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå skulle alt være greit og innsatsen på topp på Garntangen, men foretaket har ikke revisor og har nå fått fire uker til å skaffe en. I motsatt fall vil...

Les mer i RingeriksAvisa

Signalfeil på Gardermobanen

05-10-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En signalfeil på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo S fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil...

Les mer i RingeriksAvisa