tirsdag, 02 juni 2015 09:15

VGTV til GET

Skrevet av

Fra 10. juni blir VGTVs lineærkanal tilgjengelig hos Get på kanalplass 22.

- VG produserer nyheter, programmer og dokumentarer som engasjerer, og vi tror historiene nyhetskanalen VG forteller vil bli en viktig del av den norske tv-hverdagen. Også nett-underholdningstjenesten til VGTV blir tilgjengelig på Get-boksen når vi lanserer vår nye tv-tjeneste der den tradisjonelle tv-opplevelsen smelter sammen med filmleie, arkivfunksjoner og internettbaserte innholdstjenester, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get.

- Vi er veldig glade for å kunne tilby VGTVs lineærkanal til Gets kunder, sier administrerende direktør og redaktør i VGTV, Helje Solberg.

VGTV har i løpet av det siste 6 månedene styrket satsingen på dokumentar. Med over 100 dokumentarer i arkivet, og dokumentarer hver kveld på VGTVs lineærkanal tar VGTV opp kampen mot NRK og Netflix om å bli best på kvalitetsdokumentar.

- Det har vært viktig for oss å øke distribusjonen for å nå flere seere. Vi skal holde seerne oppdatert innenfor nyheter, sport og underholdning - når det skjer. Breaking news trumfer alt. I tillegg ser vi fram til å vise seerne prisvinnende kvalitetsdokumentarer, engasjerende norske dokumentarserier og aktualitets- og underholdningsprogrammer som Mads, Panelet, Foppall, Spårt og Level-up,sier Solberg.

– Allerede nå finner man prisvinnende filmer som Return til Homs, Searching for Sugarman, Point and Shoot, Rich Hill, The HouseI Live in. I løpet av de neste månedene kommer vårens festivalsuksesser fra Sundance og TriBeca som blant annet Wolfpack, Red Army og Palio. I tillegg satser VGTV videre på norske dokumentarserier med sesong 3 av suksesserien Oljebarna, sier Martin Jøndahl, programsjef i VGTV.

VGTV blir å finne på kanalplass 22 fra 10. juni.

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa