fredag, 03 februar 2023 13:06

Bil krasjet i gangbrua - E16 stengt på ubestemt tid

Skrevet av
En gangbru over E16 har veltet etter at et kjøretøy kjørte inn i den. Det er store trafikale problemer, En gangbru over E16 har veltet etter at et kjøretøy kjørte inn i den. Det er store trafikale problemer, Foto: Gorm Kallestad / NTB

E16 mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger på ubestemt tid etter at et kjøretøy kjørte inn i en gangbru. Det er ikke meldt om personskader.

gangbru2
Føreren av vogntoget som kolliderte på Sollihøgda, er sendt til legevakt med ambulanse for en helsesjekk, men han har sagt at han ikke er skadd, opplyser politiet. Foto: Gorm Kallestad / NTB

– Klokka 12.03 fikk vi inn en melding om at et større kjøretøy har kjørt bort og inn i gangbrua som går over hele E16 på vei til Ringeriksveien, før Sollihøgda. Gangbrua har dermed kollapset og ligger over veibanen, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er foreløpig ikke meldt om personskader i forbindelse med hendelsen, verken på personer eller kjøretøy, opplyser han.

– Men for alle praktiske formål så er veien totalt sperret, sier Gulbrandsen.

– E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger. Det er ikke mulig å kjøre denne strekningen. Det gjelder på ubestemt tid, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Sist redigert fredag, 03 februar 2023 15:06

Andre saker å lese

Høyre med ny knallmåling

21-03-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre med ny knallmåling

Regjeringsmakten ville skiftet til borgerlig side dersom det var valg i dag, ifølge ny måling. Høyre får 34,6 prosent.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

21-03-2023 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

Tross økt innsats fra politiet mot skytinger og sprengninger i Stockholm, er det så langt ingenting som tyder på at den gjengrelaterte voldsspiralen avtar.

Les mer i RingeriksAvisa

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

21-03-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdag 25.3 starter fotballen

21-03-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Hønefoss møter Øvrevoll Hosle på AKA arena til årets første kamp i 1.divisjon for kvinner lørdag den 25.3 kl 13.00.Billetter kan du kjøpe her    

Les mer i RingeriksAvisa