fredag, 03 februar 2023 13:06

Bil krasjet i gangbrua - E16 stengt på ubestemt tid

Skrevet av
En gangbru over E16 har veltet etter at et kjøretøy kjørte inn i den. Det er store trafikale problemer, En gangbru over E16 har veltet etter at et kjøretøy kjørte inn i den. Det er store trafikale problemer, Foto: Gorm Kallestad / NTB

E16 mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger på ubestemt tid etter at et kjøretøy kjørte inn i en gangbru. Det er ikke meldt om personskader.

gangbru2
Føreren av vogntoget som kolliderte på Sollihøgda, er sendt til legevakt med ambulanse for en helsesjekk, men han har sagt at han ikke er skadd, opplyser politiet. Foto: Gorm Kallestad / NTB

– Klokka 12.03 fikk vi inn en melding om at et større kjøretøy har kjørt bort og inn i gangbrua som går over hele E16 på vei til Ringeriksveien, før Sollihøgda. Gangbrua har dermed kollapset og ligger over veibanen, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er foreløpig ikke meldt om personskader i forbindelse med hendelsen, verken på personer eller kjøretøy, opplyser han.

– Men for alle praktiske formål så er veien totalt sperret, sier Gulbrandsen.

– E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger. Det er ikke mulig å kjøre denne strekningen. Det gjelder på ubestemt tid, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Sist redigert fredag, 03 februar 2023 15:06

Andre saker å lese

Russland: Ukrainsk rakett har truffet svartehavsflåtens hovedkvarter på Krim

22-09-2023 Nyhetsklipp NTB-Reuters - avatar NTB-Reuters

Minst én ukrainsk rakett har truffet den russiske svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim-halvøya, bekrefter lokale myndigheter.

Les mer i RingeriksAvisa

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

22-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Ap-nestor Martin Kolberg mener partiet er i krise – vil ha SV i regjering

– At partiledelsen ikke vil kalle dette en krise, forsterker krisen, mener Martin Kolberg. Han ber Støre invitere SV inn i regjeringen, men de vil ikke redde Ap.

Les mer i RingeriksAvisa

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

22-09-2023 Nyheter NTB-AFP-TT - avatar NTB-AFP-TT

Analytikere: Ukraina første gang bak Russlands tredje forsvarslinje

Ukrainske styrker opererer enkelte steder vest i Zaporizjzja bak Russlands tredje og siste forsvarslinje, ifølge Institute for the study of war (ISW).

Les mer i RingeriksAvisa

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

22-09-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

Mens eplene fremdeles henger røde på trærne, starter Lise Askvik friskt opp årets juleradio. Det skjer på dagen tre måneder før julaften, den 24. september. Juleradioen kan høres over hele...

Les mer i RingeriksAvisa