torsdag, 21 april 2022 21:37

Syklist omkom etter å ha havnet under lastebil

Skrevet av
En syklist er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate i Oslo. En syklist er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate i Oslo. Foto: Annika Byrde/ NTB

En kvinne i slutten av 50-årene er bekreftet omkommet etter at hun havnet under en lastebil i en trafikkulykke i et veikryss på St. Hanshaugen i Oslo.

Ulykken skjedde i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate på St. Hanshaugen ved 16-tiden torsdag ettermiddag.

– Avdøde er en kvinne i slutten av 50-årene. Pårørende er varslet. Politiet er ferdige på stedet og veien er åpen, opplyste Oslo politidistrikt fire timer senere.

Operasjonsleder Lina Odden opplyser til NTB torsdag kveld at ulykken etterforskes, og at politiet av den grunn ikke kan kommentere hendelsesforløpet før alle vitner og føreren av lastebilen avhørt.

Kort tid etter ulykken opplyste Odden til VG at det var en syklist som hadde mistet livet. Vedkommende havnet under lastebilen i det tett trafikkerte krysset.

Syklisten ble bekreftet omkommet etter kort tid.

Fordi det var mange vitner i nærheten, opprettet Oslo legevakt et akutteam.

– Dette har vært en stygg ulykke, som mange har sett. Dette tilbudet vil være nyttig å benytte seg av, sa innsatsleder helse Hans Kristian Jørgensen til NRK.

Politiet jobbet torsdag kveld på stedet med å avhøre vitner og gjøre tekniske undersøkelser, men var ferdig på stedet ved 20-tiden.

Andre saker å lese

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

06-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

Som første eiendomsutvikler i kommunen og en av de første i Viken, har Tronrud Eiendom blitt Miljøfyrtårn-sertifisert, og tar med det et nytt steg i den grønne omstillingen.

Les mer i RingeriksAvisa

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

05-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

Politiet avfyrte natt til lørdag varselskudd etter melding om at en person gikk med et skytevåpen i Rygge. Det viste seg at mannen kun bar på en paraply.

Les mer i RingeriksAvisa

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

05-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

Statens vegvesen, Skanska og PNC er enige om sluttoppgjøret for ny E16 i Jevnaker og inn i Ringerike. Det betyr at Vegvesenet holder seg innenfor styringsramma på 3,18 milliarder kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa