onsdag, 27 mai 2015 08:55

Ny alpin lodge i Hemsedal

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

SkiStar AB bygger 600 nye senger på alpin-Norges beste tomt i Hemsedal.

Hemsedal kan forvente seg et stort løft når et av SkiStars største byggeprosjekter står klart for skigjestene om ett og et halvt år. Byggeprosjektet vil beløpe seg til rund 300 millioner norske kroner.

Den nye alpin lodgen blir beliggende ca. 50 meter fra nærmeste heis med fullverdig ski inn/ski ut med preparert bakke frem til 100 nye utleieenheter. Lodgen får til sammen rund 600 senger og arealet blir på ca. 14 000 kvadratmeter inkludert garasje, skistaller, arealer for restaurant, butikk, barnepass og aktiviteter.

- Vi har en god vinter bak oss, men trenger flere attraktive sengeplasser for å tiltrekke oss skigjester fra nye markeder. Dette prosjektet er viktig for videre vekst i Hemsedal. Enhetene er noe mindre enn i den eksisterende alpin lodgen, dette for å tiltrekke oss blant annet chartergjester som flyr inn via Fagernes Lufthavn, Leirin. Dette vil skape positive ringvirkninger for hele Hemsedal og er viktig for videre vekst i destinasjonen. Den nye alpin lodgen skal komme i tillegg til de drøyt 6000 sengene vi allerede har i SkiStar Booking i Hemsedal. Dette sier Andreas Smith-Erichsen, daglig leder i SkiStar Hemsedal.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Mann filmet kvinner på toalett på utested

04-12-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

31.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

03-12-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

31.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

31.899 personer har ennå ikke fornyet sitt store, plastlaminerte førerkort. Fra årsskiftet er ikke disse førerkortene gyldige lenger.

Les mer i RingeriksAvisa

Bensinstasjon ranet

03-12-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Flere gjerningspersoner ranet en Circle K-stasjon på Tunga i Trondheim natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa