onsdag, 13 november 2019 10:38

Nå drifter han hele Østlandet!

Skrevet av

Daglig leder i Avis bilutleie i Hønefoss, Asle Fjelldal, har fått ansvaret for å drive Avis bilutleie Innlandet, med virkning fra 1. november 2019.

Fjelldal får med den nye rollen ansvaret for driften av Avis bilutleie på Kongsvinger, i tillegg til driften av nye stasjoner han har åpnet for Avis på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Elverum.

Asle Fjelldal er daglig leder i Fjelldal bilutleie AS, en lisenstaker av Avis Budget Group, som driver Avis bilutleie i Hønefoss. Som et resultat av det nye partnerskapet har Fjelldal bilutleie AS gjort store investeringer i Avis Norge utleiestasjoner i Innlandet. En drøy uke inn i den nye rollen har Fjelldal allerede gjort endringer på de nye stasjonene, utvidet bilflåten og ansatt flere Avis medarbeidere.

Solid vekst

Asle Fjelldal har vært daglig leder i Fjelldal bilutleie AS siden 2008, som ble startet av hans far Tor Fjelldal i 1994. Fjelldal bilutleie AS har drevet Avis bilutleie i Hønefoss som lisenstaker siden oppstart i 1994. Selskapet begynte med utleie av tre biler som nå har utviklet seg til en stor bilflåte på 650 person- og varebiler.

«Jeg er stolt og takknemlig for at Avis har vist meg denne tillitten og ser frem til å ta på meg ansvaret for Avis bilutelie på Innlandet. Jeg gleder meg til å komme i gang med bilutleie i stor skala, samt å fortsette å jobbe for god vekst og fornøyde kunder», sier Asle Fjelldal, daglig leder i Fjelldal bilutleie AS.

«Vi har hatt en solid vekst som jeg tror vi i stor grad kan takke vår høye servicegrad for. Vi har dyktige, lokale ansatte som kjenner området godt og som alltid står på for å levere leiebiler til kundene - uansett når på døgnet det måtte være. Dette ser vi at kundene våre setter stor pris på og er noe at det viktigste vi ønsker å videreføre i driften av Avis Innlandet», fortsetter Fjelldal.

«Vi er veldig glade for at Asle har takket ja til å drive Avis Norge sine tjenester i Innlandet som følge av de gode resultatene han har vist på stasjonen i Hønefoss. Fjelldal bilutleie AS sin service er et uvurderlig bidrag til vår bransje», sier Donald Hayes, daglig leder i Avis Budget Group Norge.

Fjelldal bilutleie AS driver Avis bilutleie i Hønefoss, Kongsberg, Hadeland, Hallingdal, Modum, Hokksund og Notodden. Med det nye ansvaret skal selskapet også drifte Avis bilutleie i Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Elverum og Kongsvinger.

Andre saker å lese

Høyre med ny knallmåling

21-03-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre med ny knallmåling

Regjeringsmakten ville skiftet til borgerlig side dersom det var valg i dag, ifølge ny måling. Høyre får 34,6 prosent.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

21-03-2023 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

Tross økt innsats fra politiet mot skytinger og sprengninger i Stockholm, er det så langt ingenting som tyder på at den gjengrelaterte voldsspiralen avtar.

Les mer i RingeriksAvisa

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

21-03-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdag 25.3 starter fotballen

21-03-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Hønefoss møter Øvrevoll Hosle på AKA arena til årets første kamp i 1.divisjon for kvinner lørdag den 25.3 kl 13.00.Billetter kan du kjøpe her    

Les mer i RingeriksAvisa