mandag, 19 august 2019 12:17

Filmet avsuging i russebuss

Skrevet av
Filmet avsuging i russebuss Foto: Frank Tverran

Da russebussen ankom Fredrikstad, ble det full fest. Det var da en av guttene filmet noe han ikke skulle. Saken endte i retten.

Gutten var midt i bussen han var en del av. Det var ganske mange personer der. Foran i bussen var det sittegrupper, mens det bak var danseplass.

Eleven så framover i bussen og så en kar. Så ser han ei russejente som utførte munnsex på denne personen. Deretter filmet han disse to bakfra, med en avstand på ca. 5-6 meter, uten at man kunne se noen av de to sine ansikter. Han sendte filmen i en gruppe på Snapchat hvor det var 31 medlemmer. Filmen var kanskje fem sekunder lang. Noen av medlemmene i gruppen på Snap var fra Ringerike, og de kan ha visst hvem jenta som ble filmet var selv om ikke selve ansiktet syntes.

Gutten som ble avsugd var fra Bergen.

Saken kom opp for Ringerike tingrett den 20.juni i år.

Det kom fram at den nå siktede russegutten sendte melding på Messenger til den fornærmede russejenta kort tid etter hendelsen og beklaget det som hadde skjedd. I tillegg har han skrevet til gruppen at de måtte slette videoen, og han har videre tatt kontakt med to personer han vet hadde filmen og bedt disse slette den.

Siktede erklærte seg skyldig og samtykket i tilståelsesdom. Det endte med 60 dagers betinget fengsel med en prøvetid på 2 år. Videre fikk han en bot på kr 10.000,- og må betale erstatning til russejenta med kr 10.000,-

Andre saker å lese

Høyre med ny knallmåling

21-03-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre med ny knallmåling

Regjeringsmakten ville skiftet til borgerlig side dersom det var valg i dag, ifølge ny måling. Høyre får 34,6 prosent.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

21-03-2023 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

Tross økt innsats fra politiet mot skytinger og sprengninger i Stockholm, er det så langt ingenting som tyder på at den gjengrelaterte voldsspiralen avtar.

Les mer i RingeriksAvisa

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

21-03-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdag 25.3 starter fotballen

21-03-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Hønefoss møter Øvrevoll Hosle på AKA arena til årets første kamp i 1.divisjon for kvinner lørdag den 25.3 kl 13.00.Billetter kan du kjøpe her    

Les mer i RingeriksAvisa